LJUBAVNICA HALIDA MUSLIMOVIĆA PROGOVORILA: Sonja Bašić otkrila sve MONSTRUOZNE detalje maltretiranja pevača! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Bašić bila je gošča u vikend jutru kod voditeljke Jovane Jeremić, a tom prilikom je ispričala sve o aferi sa pevačem Halidom Muslimovićem.

LJUBAVNICA HALIDA MUSLIMOVIĆA PROGOVORILA: Sonja Bašić otkrila sve MONSTRUOZNE detalje maltretiranja pevača! (FOTO)

Foto: youtube.com/Novo jutro

 

U novom vikend jutro na televiziji Pink voditeljka Jovana Jeremić ugostila je ljubavnicu pevača Halida Muslimovića, Sonju Bašić. Ljubavna afera Sonje i Halida punila je dnevnu štampu nedeljama, a ona je prvi put odlučila da ogoli dušu i pred milionskim auditorijumom ispriča sve detalje.

Sonja nije jedina koja je bila gošća kod Jovane Jeremić, voditeljka je pozvala sve stručne ljude kojimogu dati analizu celokupne situacije, kao i ženu koja je Halida poznavala izuzetno dobro, Azu Hamdžić i novinarku Tanju Svilanović

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sonja Bašić

 

- Više je on bio ljubavnica nego ja. On je presudu dobio i kaznu. Bila sam sigurna da neće dobiti zakonsku kaznu, međutim to smo stavili an viši sud i sad čekamo. On je meni dužan oko 80 hiljada evra. On jednostavno iskorišćava žene. Prolazi mu ta manipulacija. Piše svašta, on je konstantno na viberu otkako ustane i to su sad razne žene širom sveta - priča Sonja Bašić.

- Ja sam sa mojim mužem postala žrtva, jer smo hteli kao prijatelji da pomognemo Halidu, što je on na kraju ružno upotrebio. Priča kako preko njega hoćemo popularnost, ja sam žena od 50 godina. Ja ne tražim nikakvu popularnost, tražim samo da se meni moje pare vrate. On je od nas uzeo nekih 50 hiljada - kaže Hamdžićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sonja Bašić i Jovana Jeremić

 

- On je u Australiji i Americi već osuđen i potvrđen kao zlostavljač žena. Ja te papire imam. Čovek širom sveta to radi, a i njegova žena zna za to. Ona sve zna od starta, prva je meni lajkovala sliku sa njim. Ja sam njegovu ćerku školovala 2 godine, dok je mama pokazivala nove grudi i odmarala. Tražio mi je 4 hiljade maraka za ćerkin fakultet. On je mene pokušao da ošamari, čula sam da je i njegova sadašnja žena nekoliko puta završila krvava. On je ovako dobar preko kamere, smeška se, a kad živiš sa njim, to je haos, ona zove traži pare, to je nonstop samo daj daj daj daj... - dodaje Bašićeva

- Kad sam tražila novac da se vrati, tad sam shvatila da je manipulator. Počela sam učestalije da tražim novac, on je samo smišljao izgovore - priča Aza.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić i ljubavnica Halida Muslimovića Sonja Bašić

 

- Nije on jedini sa estrade, ima ih mnogo. I muškarci i žene imaju te žrtve manipulacija - priča psiholog.

- Žena je molila za svoje pare, dete joj je bilo bolesno od raka. Nakon mnogo godina, on je pokušavao nazvati, ali ne da vrati pare, već mene da ponizi - priča Sonja.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading