ĐOLE ĐOGANI BEZ VESNE: Denser uhvaćen u društvu druge DEVOJKE, brak definitivno pred PUCANJEM? (PAPARACO FOTO)

Autor: Republika

Zabava

16.10.2021

20:16

Nakon izjave VEsne Đogani da je popularnija od svog supruga Đoleta Đoganija i donete odluke da sama gostuje po emisijama, Đole je uhvaćen bez Vesne u gradu, ali u društvu druge ženske osobe.

e-stock/ Časlav Vukojičić

Đole Đogani uhvaćen sam u gradu

Nakon što je Vesna Đogani odlučila da samostalno gostuje po emisijama i posveti se izgradnji sebe na javnoj sceni, jer kako kaže pored supruga Đoleta ima tremu, mnogi su se zapitali da li je njihov brak u krizi i da li je nakon skandala koji je izbio u javnosti i Đoganijeve prevare, Vesnino pravdanje i neprihvatanje istine zapravo bila samo igra i farsa za publiku i medije. 

 

 

Đoganijeva je u jednom intervjuju otkrila i da je ona trenutno popularnija od Đoleta, što se denseru zasigurno nije svidelo. Ekipa portala Republika.rs došla je u posed fotografija koje još više podgrevaju sumnju da je Đoganijevima brak u krizi.

Privatna arhiva

Đole Đogani sam na ulicama grada

Naime, Đole je uhvaćen kako bez Vesne, od koje se inače ne odvaja, šeta ulicama grada i jede pečeni kesten, a pored njega se nalazi mlađa devojka. Njih dvoje su dugo pričali i smejali se, a ne možemo da se ne zapitamo da li je to Đole ponovo u nekoj tajnoj ''šemi'' ili je današnji sunčan dan samo iskoristio za šetnju sa prijateljima?!

Privatna arhiva

Đole Đogani u društvu mlađe ženske osobe

 

Komentari (0)

Loading