KARLEUŠA NEMA NI STIDA, NI SRAMA: Preko pokojnog Tošeta pokušala da PONIZI Cecu! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava 14 godina od tragične smrti Tošeta Proeskog, a pevačica Jelena Karleuša se osvrnula na njihovo prijateljstvo, te to iskoristila da ponizi Svetlanu Cecu Ražnatović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša otkrila detalje odnosa nje i Tošeta Proeskog

Danas se navršava 14 godina od tragično nastradalog makedonskog pevača Tošeta Proeskog, a javnosti će zauvek njegov glas, osmeh i dobrota ostati u sećanju. Mnogi su se danas prisetili mladog pevača koji nas je prerano napustio, među njima i pevačica Jelena Karleuša.

Republika

Foto: Printscreen

Toše Proeski poginuo je pre 14 godina

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila poduži tekst u kom se osvrnula na odnos nje i Tošeta, te je spomenula i vreme koje su proveli zajedno i sve lepe trenutke i taman kada smo pomislili da Jelena ima dobre namere i želju da javnosti otkrije još lepih detalja vezanih za Proeskog, ispostavilo se da se ona zapravo u tekstu samo ''pere'' od činjenice da se nije pojavila na sahrani svog prijatelja i oprostila od njega po poslednji put, te njegovu smrt i oproštaj prijatelja i kolega od njega, bljutavo koristi da ponizi Svetlanu Cecu Ražnatović koja je otišla u Makedoniju kao bi se oprostila od Tošeta, a tugu i suze nije krila, te se na dostojanstven način oprostila i rekla mu poslednje ''zbogom.''

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ceca na sahrani Tošeta Proeskog

- Na godišnjicu pogibije Tošeta Proeskog, posle toliko godina, mogu da otkrijem neke zanimljive detalje koje javnost ne zna. Toše i ja smo bili nerazdvojni kada smo i on i ja bili veoma mladi. On je imao samo 18, a ja dve tri godine više. Oboje smo snimali album u Atini i to je trajalo mesecima... kod čuvenog grčkog kompozitora Fivosa. Svaki dan sem nedeljom, išli smo zajedno u studio. Samo sam ja imala vozačku dozvolu tako da je svaki dan izgledao isto: ustanem, doručkujem, pokupim Tošeta u centru Glifade gde smo i on i ja imali stanove i malim Opelom pravac centar Atine u grotlo saobraćajne gužve Kifisije. Put je trajao u proseku sat vremena do tamo, a on je pevao neprestano u klima. I tamo i nazad. Svaki dan. Pevao je neprestano i u studiju, u pauzama za ručak, dok je išao do toaleta, pevao je i pevao... Čak je i Fivos u šali rekao da kad ode iz studija od nas, nema snage da čuje ni jedan ton muzike. Toše je pevao neprestano. Na mom albumu ’’Samo za tvoje oči’’ pevao je prateće vokale, a ja sam se trudila da pomognem u stvaranju njegovog albuma, tako što mi je stalno tražio da ispravljam njegovu dikciju u pesmama na srpskom jeziku. ’’Meni hvala ni jedno što sada ćutim, tiho šapućem nemo patim bol da skratim...’’ To je bilo prvi put da ne snima na makedonskom. Nasmejan do te mere da je umarao svojom razdraganošću, jer... nije bilo moguće da je neko toliko srećan i raspoložen non stop. Hiperaktivan, pun snage, pun želje... ako bih morala u jednoj reči da ga opišem, onda bi to bila sreća. Bio je srećan. Onako kako samo neko sa 18 godina može biti... Nikada nisam čula takvo pevanje i takav talenat. Takvu boju, tehniku, emociju, energiju. Verujte mi kada vam kažem kao pevač koji peva skoro 3 decenije, on je bio vanzemaljska priča... Previše savršena za ovu planetu - napisala je Jelena pa otkrila kako je saznala za smrt pevača:

 

 

- Godinama kasnije, jedno jutro probudio me je zvuk telefona, to je bila Marina Tucaković koja me je pitala da li znam šta se desilo... Ona je sa nama takođe provela dosta vremena u Atini i znala je da mora pažljivo da mi saopšti prva... Znate, ja nisam otišla na sahranu... niasm imala snage, a i ne bih mogla da gledam one estradne folirante koji su se bacali po kovčegu, zarad nekih poenta, a nisu ga ni poznavali... znate već ko se sve bacao i dramio... Ljudi koju su njega najviše voleli i najbolje poznavali, izuzev njegove porodice, nisu imali snage da dođu... Inače, Toše je rođen na isti dan kad i moja majka Divna, 25.januara... Eto... neke stvari vam nisam ispričala, neka ostanu tajna.....

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o Tošetu Proeskom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading