I PORED TOLIKO SLAVE, NE MOŽE NIŠTA DA SMUVA?! Mc Stojan na TINDERU u potrazi za srodnom dušom: UZVRATIO MI JE U ROKU OD TRI MINUTA (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Popularni reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, neretko ističe da ga karijera više zanima od emotivnog života, te da zbog toga nema vremena za devojke, ali njegov profil na popularnoj društvenoj mreži ''Tinder'' govori drugačije.

Foto: instagram.com/mc_stojan

Mc Stojan na Tinderu

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan ne govori često o svom privatnom životu, te je iz tog razloga, njegov život, a posebno ljubavni pod znakom pitanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Popularnost reper je stekao svojim prvim hitom ''Bičuj me'', nakon čega su žene počele da lude za njim, ali bezuspešno i za njih u za Stojana. Naime, reper je otvorio nalog na društvenoj mreži Tinder, koja služi za pronalazak ''srodne duše''.

Kontroverzni muzičar je bezbroj puta isticao kako on ne daje toliko značaja društvenim mrežama, kao i da je prezauzet radom na karijeri, ali fotografije na ovoj društvenoj mreži tvrde suprotno, postavlja se pitanje da li to Mc Stojan i pored enormne popularnosti ne može da nađe srodnu dušu uživo, ili pak želi nesto na "brzaka"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

U opisu svog profila je napisao da je pevač i producent koji živi na relaciji Beograd - Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

- Žena je kao sena: ako trčiš sa njom, izmiče se, ako trčiš pred njom trči za tobom.

Foto: prinstcreen/tinder

Mc Stojan otvorio nalog na Tinderu

Devojke koje su se oglasile za Republika.rs tvrde da im je u roku od tri minuta uzvratio takozvano ''mečovanje'' (obostrano sviđanje).

- Videla sam Stojana na Tinderu i kako mi se inače dopada otkad se pojavio, shvatila sam da je ovo možda način da mu priđem i upoznam se sa njim. Označila sam da sam zainteresovana i da mi se sviđa, a on je u roku od tri minuta potvrdio sviđanje i označio da mu se i ja dopadam. Nisam mogla da verujem, videćemo kako će se odvijati situacija - rekla je mlada devojka, ne krijući uzbuđenje.

 

Komentari (0)

Loading