SILVANA ARMENULIĆ I LEPA LUKIĆ SKOVALE TAJNI PLAN? Isplivala fotografija iz mladosti: PRIHVATILE SMO IGRU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojna pevačica Silvana Armenulić kako se govorilo bila je najveća konkurencija pevačici Lepoj Lukić, a sada je isplivala fotografija koja dokazuje drugačije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Isplivala fotografija Lepe Lukić i Silvane Armenulić

Pevačica Silvana Armenulić tragično je nastradala 1976. godine, a sećanje na nju i dalje traje. Ono što je pored dobrog glasa i pesme koje se i dan danas pevaju na brojnim proslavama, njenu karijeru je obeležilo i rivalstvo sa i tada jednom od najpopularnijih pevačica Lepom Lukić, te se spekulisalo da su jedna drugoj bile najveća konkurencija, kao i da je neretko dolazilo do sukoba između ove dve pevačice.

Ipak, sve više po društvenim mrežama isplivavaju dokazi da to nije baš onako kako bi narod voleo, te fotografije na kojima su ove dve legendarne pevačice zajedno, a i sama Lepa Lukić je govorila o ovom navodnom rivalstvu.

- Silvana je bila veliki pevač i jedina moja prava konkurencija. Nikada se nismo posvađale niti smo jedna od druge okretale glavu. Mediji su započeli tu igru, dizali tiraže, a mi prihvatile utakmicu. Znale smo se ponekad lepo nasmejati onome što bi pročitale o nama - govorila je Lepa jednom prilikom, pa dodala:

- Bilo nam je važno da smo prve i da nemamo konkurenciju. Čak se ni stilski nismo sudarale. Ona je imala svoj stil, ja svoj, ona je pevala Bosnu, ja Šumadiju. A pritom su svi na nama zarađivali - menadžeri, reditelji, diskografske kuće, štampa. Meni suza i danas krene kad se setim Silvane. Bila je veliki čovek, divna žena, sjajan pevač i znala je da čuva tajne. Nikome nisam poveravala svoje tajne osim njoj. I ja sam znala za sve njene tajne. Ona je bila više porodična žena, čeznula je za brakom, porodičnim gnezdom. Poginula je, a nije dočekala sreću o kojoj je sanjala i maštala. Ja sam bila i ostala sušta suprotnost. Na brak nisam gledala kao na najveću svetinju, kao ona koja je ulagala i poslednji atom snage i energije za porodični život i sigurnu starost - zaključila je Lepa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading