SIN MARINE TUCAKOVIĆ NA LEKOVIMA? Nakon majčine smrti, pao u depresiju: NIŠTA MU NE POMAŽE!

Autor:

Zabava

16.10.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojne Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, ne može da se pomiri sa smrću majke i od sahrane ne može da dođe sebi, te ne razgovara ni sa kim i ne izlazi iz kuće, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović je veoma zabrinut za sina i njegovo zdravstveno stanje, jer zna da su on i Marina bili jako vezani.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović se ne oseća najbolje

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, od smrti majke i njene sahrane ne može da dođe sebi, ne priča ni sa kim i ne izlazi iz kuće, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović je zabrinut za zdravstveno stanje sina, prenosi Svet.

Kako se navodi, tek je po završetku sahrane i nekoliko dana kasnije, postao svestan svega što se dogodilo, a onda je od tuge za majkom koju je voleo najviše, pao u neku vrstu depresije.

– Bio je jak i držao se stoički sve do sahrane, ali kao da je tek tada postao svestan šta se desilo. Jako mu je teško, mnogo je voleo majku, patio što se toliko mučila, a nije mogao nikako da joj pomogne i spase je. Popije nekad neku tabletu za smirenje, ali ništa ne pomaže. On je veliki emotivac i imao je jako loše periode još dok je Marina bila bolesna. Prvo je izgubio brata, sad i majku, otac i on su ostali sami. Futa se dobro drži, ali nije ni njemu lako – kaže izvor blizak porodici Radulović i dodaje:

Republika

Foto: facebook.com/Milan Laća Radulović

Marina Tucaković i njen sin Laća su bili nerazdvojni

– Futi je neprijatno zbog skandala koji se desio na Marininoj sahrani, želeo je da se dostojanstveno, u krugu najbližih prijatelja i saradnika oprosti od žene. Zemerio je Laći što je bio tako direktan, ali se nije naljutio na sina. Pa razume ga, svestan je koliko Laću boli nepravda koja je učinjena njegovoj majci, koliko je dužnika ostalo iza Marine, koliko su neki glumili da su joj prijatelji, ali opet se ne slaže sa tim postupkom. Sada je fokusiran samo na to da pomogne sinu da se izvuče iz tuge za majkom. Znate da je on ranije imao problem sa zavisnošću od narkotika i Futin najveći strah je da ponovo ne potraži utehu u tome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading