KAD VEZA POSTANE BEZVEZE: Ljubavni trener Tadeja daje ZLATAN SAVET svim ženama - U ovome je rešenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trener Tadeja podelila je savet koji se tiče muško-ženskih odnosa.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tadeja: Odgovor je u nama

Ljubavni trener Tadeja, poznatija kao Adeyas Diamonds kaže da joj se u poslednje vreme klijenti najčešće obraćaju jer se osećaju kao da su "zapeli" i ne znaju kako da reše neki problem u ljubavnoj vezi. Složićete se, svima se ovo desilo barem jednom u životu. Ona za portal Republika otkriva da žene uglavnom prave suštnsku grešku već u startu - jer ne slušaju sebe.

INTUICIJA JE DAR

- Odgovor je najčešće u nama. Mnogi ga nazivaju "onaj osećaj u stomaku", a radi se o intuiciji. To je jedan od pet darova koji ljudi imaju, a dobili smo ih od prirode - objasnila je Tadeja danas u Beogradu gostujući na Woman's festu My choice, gde će biti i sutra između 20 i 21 čas. Ona ističe da je kroz život, a naročito u situacijama kada se osećamo da nema izlaza neophodno okrenuti se sebi i oslušnuti svoje potrebe.

- Kad vam intuicija kaže "nemoj ovo" ili "ovo moraš", znajte da je to uticaj više sile, bez obzira na to kako je zvali. Suština je da je odgovor uvek u nama - posavetovala je žene.

Tadejine savete kada je reč o tome koje najveće greške činimo u muško-ženskim odnosima, ali i kako da ih ispravimo, možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading