KESOVIJI BRANITELJI GOVORILI DA IDE U BEOGRAD: S gorčinom se prisećam, ali poslušala sam one koji su preživeli SRPSKE LOGORE!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.08.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tereza Kesovija progovorila je o tome sa čime se susretala pred nastup u Beogradu, ali i koji je pravi motiv za ovaj potez.

Republika

Foto: youtube.com

Tereza Kesovija

 

Hrvatska pevačica nastupala je u Beogradu i oko toga se podigla velika prašina, kako u medijima u Srbiji, tako i u Hrvatskoj.

-Vukovarski branitelji, i to oni koji su prošli srpske logore, su mi govorili da ne budem blesava i da idem u Beograd jer tamo je publika koja me voli, a ne četnici. Nagovarali su me i poslušala sam ih. Da bar nisam. Ili ipak, neka sam! S gorčinom se prisećam naslova u svim novinama da sam ja neko ko je otišao u Beograd uzeti lovu. Ja ne idem za lovom. Moja ljubav i empatija prema publici i sve što dajem na sceni, to se ne da platiti novcem. Bezbroj sam puta pevala bez i jedne kinte honorara. I opet ću - govori pevačica u emisiji "Briefing".

Podsetimo, pevačica Tereza Kesovija održala je koncert u Beogradu uprkos veoma burnoj reakciji javnosti u Hrvatskoj zbog ove njene odluke. Doduše, nemali je broj i onih u Srbiji koji su  smatrali da Kesoviji nije mesto ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bar

26.08.2021 18:41

I dalje.smatram da.joj nije mesto u Bg-u, zasto zato jer nije slusala Srbe koji su bili u logorima smrti diljem Hrvatske a neke nece.ni moci cuti jer ih nema.i smo imali jedan a oni po obicaju sto.jedan.

Odgovori 84 19
Kakva rugoba

27.08.2021 09:00

brate mili...

Odgovori 10 5
Zoran Atanackovic

27.08.2021 12:31

Postovani, Za "ovakve ljude i primerke" nikakav komentar je dovoljan. Moj komentar upucen je " Srbima" koji po kozna koji put u istoriji daju mesto ovakvim primercima. Neka ostanu u prasini i blatu jer tamo " glib" i pripada. Hvala , Valjevac

Odgovori 15 5
Milka

27.08.2021 12:54

Kakva je to osoba koja sama sebe pljuje sad kao nije išla zbog para nego zbog čega? Zato što su joj rekli branitelja da tamo neće pevati za "četnike" već za svoje što atelje. U ovu priču ne treba da veruju ni mala djeca. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikad.

Odgovori 21 4