Jasmina Ana okupila srpski džet-set na promociji "Elitne prostitutke": Ajfonka: Ova knjiga dokazuje da nisu starlete najgore na svetu!

Autor: Irena Karić

Zabava

01.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Jasmina Ana okupila je srpski džet-set na promociji svoje knjige intrigantnog naziva "Elitna prostitutka", a u prisustvu medija i kolega iz javnog sveta u jednom prestoničkom hotelu okupile su se Milica Dabović, Ruška Jakić, Zorana Pavić, Jovana Milošević Jeremić i mnogi drugi, a posebnu pažnju privukla je Tijana Ajfon, koja je nedavno odslužila kaznu zatvora i puštena je na slobodu.

RepublikaFoto: Republika
Jasmina Ana

- Ja sam pozvana na promociju knjige, čula sam da se radi o pevačici koja je bila elitna prostitutka i drago mi je da je neko konačno progovorio o tome. Da nisu samo starlete te koje su najgore na svetu. Konačno je neko otkrio da u svakoj branši postoje takve devojke. Drago mi je da je neko tu temu pokrenuo - izjavila je Tijana Ajfon za Srpski telegraf, na čije se mišljenje nadovezala i proslavljena košarkašica Milica Dabović, koja je na naše pitanje da li su se i njoj udvarali muškarci koji imaju moć i pokušali da je uvedu u svet prostitucije, izjavila za naš list:

Milica Dabović: Nije to moj svet, ali ko zna zašto te devojke izaberu takav put

RepublikaFoto: e-stock
Tijana Ajfon

- Privlačim idiote, a ne moćne muškarce, to mene ne zanima, nije to moj svet, ali ko zna zašto te devojke izaberu takav put. Ja nikoga ne osuđujem, ja polazim od sebe šta bih ja radila kada bi svi upirali prstom u mene i govorili: "Kakve si ti muškarce izabrala, kako si ti dozvolila da te izmlate" i tako dalje. Ovaj intrigantni roman je istinita priča o sjaju i bedi najstarijeg zanata, a glavna junakinja doživljava najmračnije situacije koje prate prostituciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading