(VIDEO) Ponovo u majčinom naručju: Sandri Obradović vratili sina, manekenka objavila dirljivi snimak!

Autor:

Zabava

21.06.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka i nekadašnja učesnica rijalitija “Farma”, Sandra Obradović, dospela je u žižu javnosti pre nešto više od mesec dana kada je optužila svog partnera V.B. da ju je zlostavljao i oduzeo tada sedmomesečnog sina.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Obradovic
Sandra Obradović

Sandra je i putem medija tražila pomoć kako bi vratila sina, a sada je na Fejsbuku podelila lepe vesti – da je njena beba ponovo sa njom:

- Moja beba je vraćena i uživa sa majkom, gde mu je i mesto. Hvala svima na velikoj podršci i porukama, jako su nam značile… Zajedno možemo sve. Tu smo i da pomognemo svim majkama i svakom detetu… Deca su najvažnija! Ljubimo vas i volimo -  poručila je Sandra Obradović putem Fejsbuka uz video snimak svog sina, čime je raznežila sve na ovoj društvenoj mreži.

 

 

Podsetimo, manekenka Sandra Obradović prijavila je supruga V.B. za nasilje u porodici. Bivša učesnica “Farme” je navodno policajcima ispričala da je zadobila udarac u lice, a zatim je prevezena u Urgentni centar. Incident se navodno dogodio u njihovom stanu na Novom Beogradu. Manekenka je tada u medijima istakla da je nasilje od V.B. trpela nekoliko puta, a da ga nije prijavljivala ranije iz straha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deki

22.06.2020 13:56

A alkohol?