HVALA VAM, VAŠA SVETOSTI! Vučić na Instagramu: "Uvek mudre i blage reči Patrijarha Porfirija"

Autor:

Vesti

03.08.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas patrijarhu srpskom Porfiriju na strpljenju i razumevanju koje je pokazao tokom sastanka u manastiru Osovica u opštini Srbac o najvažnijim nacionalinim pitanjima, kojem je prisustvovai i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

HVALA VAM, VAŠA SVETOSTI! Vučić na Instagramu: "Uvek mudre i blage reči Patrijarha Porfirija"

Foto: Instagram/buducnostsrbije av

Aleksandar Vučić je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" istakao da "uvek mudre i blage reči Patrijarha Porfirija ujedinjuju, okupljaju i duhovno okrepljuju sve nas koji se borimo sa svakodnevnim izazovima i teškim iskušenjima pred koja je ponovo stavljen naš narod".

"Zato smo blagodarni za svaku reč i beskrajno strpljenje i razumevanje koje nam je pokazao i pri ovom susretu i u razgovoru o nimalo lakim pitanjima, a naše sveštenstvo će nastaviti da se moli za sabornost srpskog naroda gde god živeo. Hvala Vam, Vaša svetosti", napisao je on.

 

 

Vučić je posetu Republici Srpskoj počeo obilaskom manastira Osovica, u društvu predsednika RS Milorada Dodika i patrijarha Porfirija, a za 17.00 časova najavljen obilazak novoizgrađenog vrtića u Srpcu.

Vučić će sutra u Prijedoru prisustvovati obeležavanju 28. godišnjice pogroma Srba u akciji "Oluja", koju su izvele jedinice hrvatske vojske.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Tas

03.08.2023 16:53

Patrijarh Porfirije zna da ce srbiju ocuvati samo jedinstvo. SPC je vise puta imala ulogu da okupi i sacuva srpski narod.

Nada

03.08.2023 16:57

Veruje u Boga,uvek posvecen svom narodu i interesima drzave,spreman da saslusa svakoga...zato Vucic i uziva svo postovanje svojih gradjana

Olga

03.08.2023 16:58

Patrijarh je uvek tu da da mudar savet svetovnim vlastima, to jest Vučiću, kako bi zajedno radili u najboljem interesu našeg naroda.

Sasa

03.08.2023 16:59

Uvek je lepo cuti mudre reci našeg patrijaha .Samo ujedinjeni možemo da imamo napredak