IZLIV DRUGOSRBIJANŠTINE U MOZAK! Biljana Srbljanović: Draži su mi Albanci od zatucanih orkova-litijaša što smrde na tamjan!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka!

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Biljana Srbljanović

Spisateljica Biljana Srbljanović  oglasila se povodom festivala "Miredita, dobar dan", festivala koji usred Beograd promoviše ideje Velike Albanije i tom prilikom napala sve što je na duhovnom planu važno većini Srba.

Da skandal bude veći, ona je otvoreno i podržala crnogorskog diktatora Mila Đukanovića, u čijoj Crnoj Gori sve dok nije izgubio izbore Srbi nisu imali nikakva prava.

Uostalom, njen post više govori o njoj samoj, pa dodatni komentari nisu potrebni.

"Drugarice i drugovi,

Ne znam koliko pratite kulturnu situaciju u našem Begeu ovih dana, ali faševi i nacoši imaju tu neku fakin tendenciju da kao horda prljavih zadrtih, pardon my french, orkova demoliraju sve što ne uzdiže užeglog patrijarha na, ono, pijedestal morala. Smh.

 

 

 

Biće brutalno, bicć prožeto suštinskom esencijom toga šta znači biti  čovek. Nadam se da će performansima napokon probiti tu thick skulled srpsku lobanju i pokazati da smo braća, a da nas tlači čizma kapitalizma.

Personally, draži su mi Albanci nego oni litijaši zatucani što smrde na tamjan i mole se nekom imaginarnom čikici, da bi, I kid you not, srušili s vlasti Mila Đukanovića, jedinog čoveka na Balkanu koji je uspeo da spoji srbe i Albance u jednu zajednicu. Bukvalno sam morala da srknem na brzaka jedan potaž od spanaća (tnx Kontry na predlogu ??) da se smirim od same pomisli na to šta su spremni da urade.

U slučaju da bude nekih pokušaja dodatnog unazađivanja umetnosti u ovoj učmaloj sredini, ovaj put smo spremni, moji saborci iz Partije Radikalne Levice i ja, dole zastava! ???

P.S. Vodim i Aleksej-Ignjacija da upozna nekog prekjut albančića tamo", napisala je Srbljanovićeva.

 

Drugarice i drugovi, Ne znam koliko pratite kulturnu situaciju u našem Begeu ovih dana, ali faševi i nacoši imaju tu... Posted by Kvadratura kruga dvojke on Tuesday, October 20, 2020

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

21.10.2020 21:03

Grebali je Albanci, da je grebu.