(FOTO) DA LI OVO ZNAČI DA SPS OSTAJE U VLADI?! VUČIĆ SA DAČIĆEM: Prijateljstva su u politici retka, ali je zajedništvo ključ za dobrobit Srbije!

Autor: Tanjug

Vesti

20.10.2020

10:51 >> 10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS Ivicom Dačićem.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Dačić i Vučić

- Pred Srbijom su teški izazovi. Svaka politička stranka, ali i svaki čovek u našoj zemlji ima obavezu da pomogne svojoj zemlji - istaklao je predsednik i dodao:

 

 

 

- Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije - kaže Vučić i poručuje:

- Samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija - naveo je Vučić uz fotografiju na instagram profilu "Budućnostsrbije".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
danijel

20.10.2020 10:53

Vlada neće skrenuti sa puta koji nam gradi bolje sutra.

Mily

20.10.2020 10:53

Vladu ce sacinjavati oni koji mogu na najbolji nacin da doprinesu zadovoljenju interesa naroda i Srbije u globalu. Ko ce to biti, saznacemo uskoro.

TM

20.10.2020 11:11

Moze se predpostaviti da ih vezuju dobri odnosi koji bi se mogli nastaviti u daljem radu.

Ana

20.10.2020 11:13

Iako je tacno da su prijateljstva u politici retka, moraju sve politicke stranke da rade zajedno za dobrobit gradjana.