OGROMAN ZNAČAJ: Dačić o diplomatskim aktivnostima Vučića u Davosu

Autor: Tanjug

Vesti

21.01.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su diplomatske aktivnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Davosu od ogromnog značaja za međunarodni položaj Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ivica Dačić

- Dogovor o uspostavljanju avio-letova sa Pristinom je pokazao kako je Srbija kredibilan partner i doprineo je jačanju poverenja sa američkom administracijom u traženju kompromisnog i trajnog rešenja kosovskog problema - istakao je Dačić u izjavi za Tanjug.

Kako je naveo, brojni razgovori i nastupi predsednika Vučića jesu pokazatelj promenjene i ojačane međunarodne pozicije Srbije, što je od izuzetnog značaja za budućnost zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dragana

21.01.2020 17:12

Nema sumnje da ce predsednik iskoristiti svaku priliku na ovakvim susretima da promovise svoju zemlju na najbolji nacin i da privuce sto vise investitora.

Pedja

21.01.2020 18:19

Velikim i odgovornim radom vracamo Srbiju u svet. Omogucavaju nam se veca prava i mogucnosti. Postovanje smo zadobili od svih zemalja i tim putem nastavljamo u buducem radu.

ivan

21.01.2020 19:27

Velikim radom Pretsednik Srbije,vraca Srbiju u svet gde treba i da bude...

ivan87

21.01.2020 19:33

Pretsednik ce kao i uvek,iskoristiti svaku priliku,da promovise nasu zemlju na najbolji moguci nacin...