(FOTO) Marinika "tigrica" došla kao pevaljka u Lučane

Autor:

Vesti

08.12.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi, Maja Nikolić, Zorica Brunclik, Lepa Brena, Nataša Bekvalac... Ako bi vas neko pitao da nastavite ovaj niz, jedan od tačnih odgovora bio bi: Marinika Tepić. Opoziciona partijska preletačica (LDP - LSV - PSG - Nova stranka - SZS) priključila se estradnim pevačicama stajlingom koji je izabrala za predizborni skup u Lučanima, uoči glasanja koje je zakazano za 16. decembar.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Poslanica koja navodno samostalno nastupa u parlamentu, a pokušava Savezu za Srbiju da namakne neki glas više na lučanskim izborima, u tom mestu u zapadnoj Srbiji pojavila se u tigrastoj bundici, baš kao da je sišla sa bine na nekoj svadbi pod šatorom.

Njen ekstravagantni izgled, međutim, ne bi bio nikakav problem da nije u najmanju ruku nepristojno pojaviti se tako odeven pred domaćicama skromnih primanja u varošici u centralnoj Srbiji. Šta su na to rekli šefovi SZS, Đilas, Jeremić, Lutovac i ostali ostaje nepoznato, ali sigurno da im nije prijalo ovakvo produciranje koje će pre da oduzme glasove nego da ih doda.

Foto: e-stock
Lepa Brena i Nataša Bekvalac

A kako će estrada dočekati svoje novo pojačanje, videćemo narednih dana...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading