(VIDEO) Mirjana Karanović: NATO nas je bombardovao za naše dobro

Autor: Republika

Vesti

07.12.2018

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović, perjanica "Druge Srbije" i jedna od govornika na skupu koji je za subotu zakazao opozicioni Savez za Srbiju, tvrdila je da je NATO bombardovao Srbiju za "naše dobro".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ludilo mozga: Mirjana Karanović

Da, dobro ste pročitali!

O ovoj skandaloznoj izjavi Karanovićeve svedoči i video snimak koji je svojevremeno objavio Peščanik, a na koji podsećaju i pojedini tviteraši, koji sa gnušanjem odbijaju i samu mogućnost da se pojave na skupu na kome će govoriti Karanovićeva.

- NATO je na kraju morao da nas bombarduje da bi nas zaustavio (?!?) - doslovce navodi Karanovićeva da bi potom svoju "misao" završila tragikomičnim poređenjem.

- Kao kada osobi u histerčnom napadu moraš da opališ šamar da bi se smirila (?!?) - odvalila je Karanovićeva.

Njenu blasfemičnu izjavu možete pogledati na video snimku ispod i to tačno na 00.42.

 

 

Podsetimo, u stravičnom NATO bombardovanju 1999. godine ubijeno je više od 4.000 ljudi, a ranjeno preko 12.500 hiljada. Uz to, uništeno je najmanje 25.000 stambenih objekata, kao i 470 kilometara puteva, kao i 595 kilometara pruge je uništeno!

I sve to je za Mirjanu Karanović, kao "kada osobi u histerčnom napadu moraš da opališ šamar da bi se smirila" (?!?).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Bratislav

07.12.2018 17:35

E ovo je najbolji pokazatelj kakvi su drugosrbijanci i Djilasovi puleni. Objasnite to roditeljima cija su deca poginula u agresiji, objasnite to onima koji i dan danas osecaju posledice tog varvarskog cina pa da vidite kako ce reagovati

Odgovori 12 1
cica

08.12.2018 01:18

@Bratislav - To sto je njen posao da reprodukuje tudje tekstove, nju ne kvalifikuje kao pametnu osobu. Ona je glupa, za razliku od vecine njenih kolega koji su inteligentni. Takva joj je i fizionomija.

bojana

07.12.2018 17:38

Pa da li je moguce da ovo neko moze da izjavi i toliko oda nepostovanje narodu koji je dao svoje zivote za Srbiju svi znamo koliko je bilo zrtava tokom bombardovanja.

Odgovori 10 1
nela

07.12.2018 17:41

Sramota je da jedna zena ovako nesto izjavi i da toliko pokaze nepostovanja prema srpskom narodu i njegovim zrtvama.

Odgovori 10 1