ONI SE RADUJU KAŽNJAVANJU SRPSKOG NARODA! Pogledajte kako Đilasovci likuju i šta rade posle donošenja sramne rezolucije EP!

Autor:

Vesti

08.02.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za usvajanje rezolucije protiv Srbije lobirali su inače osvedočeni srbomrsci – tajkunska opozicija čiji su predstavnici Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović, Biljana Stojković, Nebojša Zelenović, dok je njihov domaćin Kurtijev lobista Viola fon Kramon.

ONI SE RADUJU KAŽNJAVANJU SRPSKOG NARODA! Pogledajte kako Đilasovci likuju i šta rade posle donošenja sramne rezolucije EP!

Foto: NEbojša Zelenović

Članovi Evropskog parlamenta usvojili su Rezoluciju vezanu za izbore u Srbiji kojom se traži i međunarodna istraga oko glasanja.

To su zahtevali poslanici opozicije koji su tražili da se naša zemlja kazni od strane Evrope.

Oni su ukazali na navodne neregularnosti tokom izbora, naročito na beogradskim, tražeći od svojih zapadnih gazdi da se sprovede "nezavisna međunarodna istraga".

Republika

Foto: NEbojša Zelenović

Za njih je mislija završena

 

I za sramnu rezoluciju je glasalo 307 evroposlanika, protiv je bilo 228, a 19 je bilo uzdržano, a to je i te kako proslavljeno u redovima opozicinara. 

Za usvajanje rezolucije protiv Srbije lobirali su inače osvedočeni  srbomrsci – tajkunska opozicija čiji su predstavnici Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović, Biljana Stojković, Nebojša Zelenović, dok je njihov domaćin Kurtijev lobista Viola fon Kramon.

Sada je upravo Zelenović na Tviteru podelio dokaz da je sve ovo goreizrečeno surova istina u kojoj živimo, pošto je okačio fotografiju sa još nekoliko članovima antisrpskog tima uz koju je napisao:

– Misija izvršena!

Zato je takođe očigledno da je ova „misija“ usmerena isključivo protiv Srbije i svega što je srpsko, kao što su đilasovci već mnogo puta kroz bližu istoriju i pokazali.

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je pre glasanja da su brojne neregularnosti obeležile izbore u Srbiji održane 17. decembra 2023. godine, a jasno je da je EP dugo bio huškan uspravo od opozicinara koje srpski narod neće na vlasti.

- Ključno je da srpske institucije istraže i privedu pravdi sve odgovorne za bilo kakve kriminalne aktivnosti tokom izbora. Od iste je važnosti i da Srbija sprovede sve preporuke OEBS-a i misije ODIHR bez odlaganja - rekao je Bilčik.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Aleksa

08.02.2024 16:53

Djilasovci su izdajnici, prodaju svoju zemlju tako javno.

Ena

08.02.2024 16:54

Dok se Vučić bori za KiM, opozicija radi protiv svoje države i naroda. Baš su jadni.

Aca

08.02.2024 16:54

Ovo je grupa izdajnika koji pljuju svoju zemlju i svoj narod tako javno.

Ivana

08.02.2024 16:55

Dok se neko svim silama bori za svoju zemlju, neki se smeškaju i slikaju. Sramota