OVO MOŽE DA ZABRINE NAVIJAČE PARTIZANA: Željko DOBRO krenuo protiv Bajerna u Partizanu, pa STAO!

Autor:

Sport

08.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije u dobroj seriji protiv Bavaraca.

OVO MOŽE DA ZABRINE NAVIJAČE PARTIZANA: Željko DOBRO krenuo protiv Bajerna u Partizanu, pa STAO!

Foto: Starsport

Obradović i Laso

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu minhenskog Bajerna u 26. kolu Evrolige večeras od 20.30 časova.

Crno-beli su upali u seriju loših rezultata, koja je produbljena novim porazom u AdmiralBet ABA ligi.

Oni su posle neuspeha protiv Virtusa u Bolonji, Monaka i prethodno u večitom derbiju regionalnog takmičenja, doživeli četvrti kiks u nizu, potpuno neočekivani od hrvatskog Splita u Areni. Nema sumnje da je branilac titule na Jadranu ostao na malim šansama da se domogne i druge, a tek prve pozicije na kraju ligaškog dela AdmiralBet ABA lige, dok će i u Evroligi morati da se pomuče kako bi obezbedili plej-in.

Takođe, ono što im još ne ide na ruku jeste loša serija u kojoj se trenutno nalaze kada su u pitanju mečevi protiv minhenskog kluba.

Republika

Foto: KK Partizan twitter

Bajern - Partizan

Naime, crno-beli su pod palicom Željka Obradovića startovali odlično protiv Bajerna. Prva dva međusobna duela, i kod kuće i na strani, Partizan je prošle sezone dobio u Evroligi (83:77 i 82:71). Posebno je važan bio drugi koji je crno-belima došao u trenutku kada su se hvatali zalet u finišu sezone i kasnije pobeđivali maltene sve rivale. Ipak, onda je usledio određeni pad Žocovih izabranika.

Dve ekipe su prvi put ove sezone ukrstile koplja u prijateljskom duelu u septembru. Tada je odigran izuzetno uzbudljiv meč, ali je pobedu odneo minhenski klub i to rezultatom 99:95. Naravno, treba uzeti u obzir i to da je to bio susret bez takmičarskog karaktera, ali je onda usledio jedan neočekivan poraz. U osmoj rundi evroligaške sezone Bavarci su nadigrali Obradovićevu četu sa 94:85 i tako se izjednačili po pobedama od dolaska Žoca na klupu crno-belih, pošto je sada 2-2. Svakako će biti teško crno-belima na večerašnjem duelu, ali se nadamo da će uspeti da prekinu niz Bajerna i upisati vrlo bitnu pobedu u borbi za plej-in, te da će Željko ponovo "prebaciti" skor na svoju stranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading