LJUBIMAC DELIJA PRED DOLAZAK ŽALGIRISA! Evo šta ga POSEBNO MOTIVIŠE! Igrači NISU upoznali poslednje POJAČANJE!

Autor:

Sport

08.02.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli silno motivisani uoči duela sa Litvancima.

LJUBIMAC DELIJA PRED DOLAZAK ŽALGIRISA! Evo šta ga POSEBNO MOTIVIŠE! Igrači NISU upoznali poslednje POJAČANJE!

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u petak Žalgiris, u 26. kolu Evrolige, sa imperativom pobede.

Crveno-beli su svesni da ih čeka težak meč, jer litvanski tim od dolaska bivšeg trenera Partizana Andree Trinkijerija igra kao preporođen.

- Ekipa koja se nalazi u izvrsnoj formi, zabeležili su neke velike pobede, u izvrsnoj su formi. Igraju dosta bolje od promene trenera, duži niz godina su prepoznatljivi po čvrstoj igri, vojničkoj disciplini u igri. Čeka nas izuzetno važan fizički i taktički meč - rekao je Mitrović.

Ne krije centar tima s Malog Kalemegdana da je raspoloženje među igračima na visokom nivou.

- Afmosfera u ekipi je dobra, ne bi trebalo da je poljulja jedan ili dva poraza koji su sastavni deo svake sezone. Neki porazi te dodatno motivišu, pregrupišu i motivisaniji dočekujemo sutrašnju utakmicu.

Republika

Foto: Evroliga

Luka Mitrović

Poslednje pojačanje Trej Tompkins i dalje nije imao priliku da se upozna sa ostalim rosterom.

- Još uvek nismo, čekamo ga. To je igrač koji ima veliko iskustvo, igrao je toliko godina za Real Madrid, što verovatno nije lako, toliko dugo ostati tamo, verujem da će nam pomoći.

Svestan je Luka činjenice da je za Zvezdu svaka utakmica od presudnog značaja u Evroligi.

- Koji je to po redu presudni? Ne znam ni ja... Igrali smo dosta bitnih mečeva, neke smo dobijali, neke izgubili, nismo u nekoj zavidnoj situaciji. Tri pobede smo daleko od plej-ina, ima još utakmica do kraja. Počevši od sutrašnjeg meča mi moramo da uhvatimo kontinuitet dobrih igara.

Samo uspesi dovode do cilja...

- Biće potrebna pre svega jedna fizički dobra utakmica svih 40 minuta jer je to ekipa koja drži jedan dobar intenzitet igre pre svega u odbrani tokom čitave utakmice. Nije ih lako slomiti, biće nam potrebni strpljenje u napadu i dobra energija u odbrani kako bismo bili u situaciji da slavimo sutra. Imamo identičan učinak na tabeli, želimo da dođemo do važne pobede i očekuje nas veoma teška utakmica - istakao je Luka Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading