SLAVNI GLUMAC POKAZAO ĆERKU KOJU JE DOBIO U 80. GODINI: Dete postalo TETKA njegovim unucima! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drži dete u dlanu i lije suze!

SLAVNI GLUMAC POKAZAO ĆERKU KOJU JE DOBIO U 80. GODINI: Dete postalo TETKA njegovim unucima! ŠOK! (FOTO)

Foto: shutterstock

Robert De Niro

U aprilu prošle godine, slavni glumac Robert de Niro postao je otac po sedmi put, i to u visokim osamdesetim godinama. Nedavno je prvi put pokazao javnosti kako izgleda njegova malena Đija, koju je dobio sa partnerkom Tifani Čen. U video snimku koji je objavljen, može se videti kako Robert nežno mazi svoju ćerkicu, držeći je uz svoj obraz i očigledno se topeći od ljubavi.

U intervjuu za magazin "People", De Niro je izrazio oduševljenje svojom devojčicom, opisujući je kao "preslatku". Takođe je podelio kako njegova porodica reaguje na dolazak nove bebe, ističući da su sva deca i unuci veoma oduševljeni malenom Đijom, koja je postala "teta" svojim starijim rođacima.

- Sva deca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova "teta", a oni će uskoro postati tinejdžeri - rekao je nedavno glumac oduševljeno.

Glumac je takođe progovorio o svojoj ulozi oca u poznim godinama, ističući da veruje u pružanje ljubavi deci, ali i u postavljanje granica kada je to potrebno. Naglasio je da ne postoji jedinstven pravi način za odgajanje dece, te da je ponekad neophodno postaviti jasna pravila.

Republika

Foto: youtube.com/CNN

Robert De Niro dobio ćerku u 80. godini

- Verujem da deci treba pružiti ljubav, ali biti i strog kada zatreba. Ne postoji pravi način sa decom. Ne volim da izlažem pravila po kojima treba da se radi, ali je nekad to potrebno - istakao je De Niro, nakon što je postao otac devojčice sa devojkom od 45 godina.

Podsećanja radi, De Niro, pored ćerke Đije Virdžinije, ima i ćerku Drenu (56), sina Rafalea (47), blizance Džulijana i Arona (28), sina Eliota (25) i ćerku Helen (12).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading