VODITELJKA ZADOBILA JEZIVE POVREDE: Završila u bolnici nakon INCIDENTA, pa podnela TUŽBU! U sve umešan poznati reper (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozni incident zabezeknuo javnost!

VODITELJKA ZADOBILA JEZIVE POVREDE: Završila u bolnici nakon INCIDENTA, pa podnela TUŽBU! U sve umešan poznati reper (FOTO)

Foto: Shutterstock

Voditeljka Brijana Mangejn sa hip-hop radija "Power 106" završila je u bolnici sa ozbiljnim povredama nakon incidenta koji se odigrao na koncertu popularnog repera 50 Centa krajem avgusta 2023. godine. Nakon što je reperu dodat mikrofon koji nije ispravno radio, on je izgubio kontrolu i nehotice povredio voditeljku.

Naime, Brijana je pretrpela rane na čelu, potres mozga i bolove u levoj ruci. Sada je odlučila da podnese tužbu protiv repera, zahtevajući finansijsku naknadu za gubitak plate, troškove lečenja i pravne troškove.

Nakon incidenta, snimak je ponovo počeo da kruži društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije javnosti. Dok su neki osudili ponašanje repera, drugi su isticali da nije bilo namere da se voditeljka povredi. Pravni zastupnik repera, Skot Limon, naglasio je da 50 Cent nikada ne bi namerno povredio nekoga i da je izbegao krivično gonjenje.

- Kao što je i policiji rečeno, moj klijent tako nešto nikad i nikome namerno ne bi priredio - glase reči Skota Limona koji je u to vreme pričao s pomenutim medijima na ovu temu.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o odgovornosti izvođača na koncertima i merama opreza koje treba preduzeti kako bi se izbegle povrede u sličnim situacijama. Dok se javnost i dalje deli oko toga ko snosi odgovornost za ovakve situacije, ostaje da se vidi kako će sudski postupak i javna rasprava uticati na slične događaje u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading