VUČIĆ SE U DAVOSU SASTAO SA KATALIN NOVAK: Radimo na jačanju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa Srbije i Mađarske! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.01.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u narednom periodu nastavljamo da planiramo i radimo zajedno za bolju budućnosti naših zemalja, poručio je predsednik Vučić.

VUČIĆ SE U DAVOSU SASTAO SA KATALIN NOVAK: Radimo na jačanju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa Srbije i Mađarske! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandar Vučić i Katalin Novak

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Mađarske Katalin Novak.

- Srdačan susret sa @katalin.novak tokom @worldeconomicforum. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji, dešavanjima u regionu i daljem jačanju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa Srbije i Mađarske. I u narednom periodu nastavljamo da planiramo i radimo zajedno za bolju budućnosti naših zemalja - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić sastao se i sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto.

Sa predsedavajućom Saveta ministara BiH razgovarao sam na @worldeconomicforum o jačanju sveukupne saradnje dveju zemalja, evropskom putu regiona i drugim aktuelnim pitanjima - napisao je Vučić na instagram nalogu.

Tema ovogodišnjeg Svetskog ekonomskog foruma u Davosu je “Ponovna izgradnja poverenja” . Ovaj skup okuplja svetske političke i poslovne lidere, slavne ličnosti i istaknute društvene aktiviste. Među ključnim temama ovogodišnjeg skupa su postizanje bezbednosti i saradnje u podeljenom svetu, stvaranje rasta i radnih mesta za novu eru, veštačka inteligencija kao pokretačka snaga za privredu i društvo, dugoročna strategija za klimu, prirodu i energiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (39)

Loading
Lenka

17.01.2024 12:20

Predsednik se bori da Srbija ima što bolju poslovnu saradnju sa Mađarskom.

Dunja

17.01.2024 12:21

Predsednik se bori za svoju državu, da ostvari što bolje prijateljske odnose sa stranim državama, kako bi poslovna saradnja bila uspešnija!

Sandra

17.01.2024 12:30

Odnosi između Srbije i Mađarske su na istorijskom maksimumu.

Sandra

17.01.2024 12:30

Odnosi između Srbije i Mađarske su na istorijskom maksimumu.