PREDSEDNIK VUČIĆ IZ DAVOSA ISPUNIO ŽELJU SINU VUKANU! ''Obećao sam mu više fudbala ove godine, pa da počnemo od Sneška crveno-plavo Belića'' (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.01.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je snimak iz Davosa na svom zvaničnom TikTok nalogu.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ DAVOSA ISPUNIO ŽELJU SINU VUKANU! ''Obećao sam mu više fudbala ove godine, pa da počnemo od Sneška crveno-plavo Belića'' (VIDEO)

Foto: Tiktok

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Davosu gde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu.

Kako je predsednik juče izjavio, on je obećao da će ujutro prvo napraviti Sneška Belića za Vukana, te da je za tu priliku poneo kapu Srbije i šal da ga ukrasi.

Tim povodom, predsednik je podelio snimak na svom zvaničnom TikTok nalogu uz opis:

- Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od Sneška Crveno-Plavo-Belića.

 

@jasamaleksandar Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

 

Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od - Sneška Crveno-Plavo-Belića.

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, učestvovao je na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu gde je imao priliku da se sastane sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja, Džejmsom O'Brajanom. Ovaj susret predstavlja važan korak ka unapređenju odnosa između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

 

 

Šetnja sa Džejmsom O'Brajanom: Poboljšanje srpsko-američkih odnosa

Kasnije tokom večeri, Vučić je imao priliku da u neformalnoj atmosferi prošeta ulicama Davosa sa Džejmsom O'Brajanom. Ovaj neformalni susret pružio je priliku za dublje razgovore o budućnosti Srbije, odnosima sa Prištinom i mogućnostima za unapređenje srpsko-američkih odnosa.

Unapređenje saradnje sa SAD: Ključni koraci ka izgradnji poverenja


Za Srbiju je od izuzetne važnosti da izgradi odnose većeg poverenja i saradnje sa Sjedinjenim Američkim Državama. Razgovori sa visokim zvaničnicima poput pomoćnika državnog sekretara O'Brajana otvaraju nove mogućnosti za unapređenje međunarodne saradnje. Ova inicijativa predstavlja ključni korak ka jačanju međunarodnog položaja Srbije i otvaranju novih perspektiva za ekonomski i politički razvoj zemlje.

Ukupno, sastanak i neformalni susreti sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja predstavljaju važan trenutak za Srbiju u njenim nastojanjima da ojača međunarodne odnose i postane aktivni učesnik u globalnim ekonomskim i političkim inicijativama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (46)

Loading
teona

17.01.2024 11:59

vukane budi ponosan. tvoj tata je najbolji. odusevljena sam svaka cast

Slavka

17.01.2024 12:09

Prizor koji je "melem za naše oči" ovde u Srbiji, predsednik Vučić pravi Sneška Belića za sina Vukana i uz to sa šalom Srbije. Hvala jer vam je Vaša porodica i Srbija uvek u mislima, gde god da se nadjete.

Kaja

17.01.2024 12:17

Veoma lep gest predsednika Vučića, napravio je Sneška Belića da pokaže sinu da misli na njega i da ga voli!

ANA

17.01.2024 12:20

JAKO EMOTIVNO...PORODICA TREBA DA JE NA PRVOM MESTU!