Vučić otkrio planove za budućnost Srbije na sastanku sa američkim zvaničnikom!

Autor:

Vesti

16.01.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić u Davosu: Razgovor sa pomoćnikom državnog sekretara SAD

Vučić otkrio planove za budućnost Srbije na sastanku sa američkim zvaničnikom!

Foto: instagram


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, učestvovao je na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu gde je imao priliku da se sastane sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja, Džejmsom O'Brajanom. Ovaj susret predstavlja važan korak ka unapređenju odnosa između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

 

 


Šetnja sa Džejmsom O'Brajanom: Poboljšanje srpsko-američkih odnosa

Kasnije tokom večeri, Vučić je imao priliku da u neformalnoj atmosferi prošeta ulicama Davosa sa Džejmsom O'Brajanom. Ovaj neformalni susret pružio je priliku za dublje razgovore o budućnosti Srbije, odnosima sa Prištinom i mogućnostima za unapređenje srpsko-američkih odnosa.

Unapređenje saradnje sa SAD: Ključni koraci ka izgradnji poverenja

Za Srbiju je od izuzetne važnosti da izgradi odnose većeg poverenja i saradnje sa Sjedinjenim Američkim Državama. Razgovori sa visokim zvaničnicima poput pomoćnika državnog sekretara O'Brajana otvaraju nove mogućnosti za unapređenje međunarodne saradnje. Ova inicijativa predstavlja ključni korak ka jačanju međunarodnog položaja Srbije i otvaranju novih perspektiva za ekonomski i politički razvoj zemlje.

Ukupno, sastanak i neformalni susreti sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja predstavljaju važan trenutak za Srbiju u njenim nastojanjima da ojača međunarodne odnose i postane aktivni učesnik u globalnim ekonomskim i političkim inicijativama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (50)

Loading
Malina

16.01.2024 22:50

Srbija se ubrzano razvija i bice neprepoznatljiva.

Tomislav

16.01.2024 22:51

Vučić se na najpristojniji način bori za bolju budućnost Srbije dok opozicija nastavlja da zgražava građane svojim postupcima.

Goran

16.01.2024 22:59

Srbija vodi odgovornu politiku i napredak se vidi.

Petar

16.01.2024 23:01

Dok se budemo bavili ekonomskim razvojem i dok budemo čuvali mir napredovaćemo.