POVREĐENI MUŠKARAC JOŠ UVEK U BOLNICI: Identifikovane dve osobe povezane sa aktiviranjem ručne bombe u Severnoj Mitrovici

Autor:

Hronika

16.01.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se nalazi van životne opasnosti.

POVREĐENI MUŠKARAC JOŠ UVEK U BOLNICI: Identifikovane dve osobe povezane sa aktiviranjem ručne bombe u Severnoj Mitrovici

Foto: shutterstock

Zamenik direktora tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je identifikaciju osoba osumnjičenih za aktiviranje ručne bombe u Severnoj Mitrovici, koja je rezultirala povređivanjem dve osobe. Eljšani je izjavio da smatra da je sukob rezultat prethodnih nesuglasica među tim ljudima i da nema etnički ili politički karakter, prenosi Kurir.

Direktor Bolničkog kliničkog centra u Severnoj Mitrovici, Zlatan Elek, izjavio je da je pacijent sa inicijalima N.V. trenutno na reanimaciji zbog povreda od bombe, ali da mu život nije u opasnosti. Elek je dodao da se dijagnostičke procedure i konsultacije s drugim specijalistima još uvek obavljaju, a odlučiće se da li će nastaviti lečenje u Severnoj Mitrovici ili će mu biti potrebno lečenje u nekoj drugoj zdravstvenoj ustanovi na nivou Srbije.

Policija tzv. Kosova je prethodno saopštila da su tri osobe srpske nacionalnosti sinoć izašle iz Hotela "Biševac" u Severnoj Mitrovici, gde im je prišao automobil iz kojeg je bačena ručna bomba, rezultirajući povređivanjem dve osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading