ISPLIVAO PRVI SNIMAK SA MESTA EKSPLOZIJE RUČNE BOMBE U KOSOVSKOJ MITROVICI - Povređene dve osobe, oštećen veliki broj automobila! (VIDEO)

Autor: D.B.

Hronika

16.01.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sreću, niko nije nastradao.

ISPLIVAO PRVI SNIMAK SA MESTA EKSPLOZIJE RUČNE BOMBE U KOSOVSKOJ MITROVICI - Povređene dve osobe, oštećen veliki broj automobila! (VIDEO)

Foto: Youtube/KosovoOnline

U Kosovskoj Mitrovici sinoć su povređene dve osobe nakon što je eksplodirala ručna bomba malo pre ponoći u ulici Kneza Miloša, u neposrednoj blizini motela „Biševac“.

Republika

Foto: Youtube/KosovoOnline

 

 

Kako je potvrdio zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani povređeno je dvoje ljudi, a oštećeno je i više automobila.

- Oko 23.50 je došlo do eksplozije u Severnoj Mitrovici. Povređeno je dvoje Ljudi. Zašto je došlo do eksplozije videćemo, istraga je u toku - naveo je Eljšani.

 

 

Da podsetimo, još jedan događaj uznemirio je stanovnike KiM, kada je 14. januara došlo do dramatičnog događaja u selu Kičić u Mitrovici, gde je eksplozija plinske boce rezultirala povređivanjem 14 osoba. Prema saopštenju kosovske policije, uzroci eksplozije još uvek nisu poznati, ostavljajući prostor za istragu ovog ozbiljnog incidenta. Eksplozija se desila oko 16:35 časova, a osim ljudskih povreda, pričinjena je i značajna materijalna šteta.

Reakcija nadležnih službi

Nakon eksplozije, na lice mesta su izašli policija, vatrogasci i vatrogasni veštak kako bi pružili pomoć i sproveli istragu. Ova situacija zahteva pažljivo istraživanje kako bi se utvrdili uzroci i eventualne odgovornosti za ovaj incident.

Povrede i medicinska pomoć

Povređeni su prvo zbrinuti u Opštoj bolnici Mitrovica, a zatim prebačeni u Kliničko univerzitetski centar u Prištini. Njihove povrede su ozbiljne, obuhvatajući opekotine drugog i trećeg stepena na različitim delovima tela, kao što su lice, ruke i stopala. Hitna medicinska pomoć i brza reakcija medicinskog osoblja su od presudnog značaja u ovakvim situacijama.

Ovaj događaj je podsetnik na važnost bezbednog korišćenja gasa i drugih potencijalno opasnih materijala, kao i na neophodnost pridržavanja propisanih mera opreza prilikom manipulacije sa istima. Sve dok se istraga ne završi, ostaje da se vidi šta je dovelo do ove eksplozije i kakve će biti eventualne posledice po odgovorne za ovu nesreću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading