VUČIĆ U DRUŠTVU KRALJEVSKE PORODICE: Evo šta se desilo na svetskom ekonomskom forumu!

Autor:

Vesti

16.01.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić u centru pažnje na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

VUČIĆ U DRUŠTVU KRALJEVSKE PORODICE: Evo šta se desilo na svetskom ekonomskom forumu!

Foto: TV Pink/printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, gde je imao priliku da se sastane sa belgijskim kraljem Filipom i kraljicom Matildom. Ovaj susret je bio posebna čast za predsednika Vučića, a on je istakao značaj ove prilike za razmenu iskustava i predloga rešenja za globalna pitanja.

Razgovor sa belgijskim kraljem i kraljicom

Predsednik Vučić je na Svetskom ekonomskom forumu imao priliku da se sastane sa belgijskim kraljem Filipom i kraljicom Matildom. Ovaj susret je bio od velikog značaja, posebno imajući u vidu izazove sa kojima se svet suočava. Predsednik je istakao važnost dijaloga i saradnje sa drugim zemljama, posebno sa belgijskom kraljevskom porodicom.

 

 


Globalni izazovi i značaj foruma u Davosu

Svet se suočava sa velikim izazovima, a Svetski ekonomski forum u Davosu pruža platformu za razmenu ideja i predloga za rešavanje globalnih pitanja. Predsednik Vučić je istakao da je ovo najbolje mesto za takvu razmenu, posebno imajući u vidu prisustvo savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Džejka Salivana. Ova prilika omogućava liderima da razmotre konkretne korake ka rešavanju problema koji utiču na ceo svet.

Aleksandar Vučić je kroz svoje prisustvo na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu još jednom potvrdio posvećenost Srbije rešavanju globalnih izazova i saradnji sa drugim zemljama u cilju ostvarivanja stabilnosti i prosperiteta. Svojim aktivnim učešćem, predsednik Vučić je dao doprinos unapređenju međunarodnih odnosa i razmeni ideja o ključnim pitanjima savremenog sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (16)

Loading
Sasa

16.01.2024 18:30

Vucic je uvazen političar i medju kraljevskim porodicama

Taki

16.01.2024 19:39

U svetu je sve više i više izazova. Ne znam koliko skup u Davosu može da doprinese njihovom razrešavanju, ali nije loše da Srbija ima svog predstavnika na najvišem nivou u Davosu.

Tanja

16.01.2024 20:00

Kriza u svetu je velika i na forumu u Davosu je prilika da Predsednik Vučić predstavi našu zemlju u najboljem svetlu.

Milana

16.01.2024 20:01

Predsednik je svugde uvazen i postovan covek i politicar