ŠOFIJA ŠAŠIĆ PREVARENA: Nije bila SIGURNA, otkriveno ko je POČINIO zlodela!

Autor:

Zabava

16.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Šašić na teškim mukama!

ŠOFIJA ŠAŠIĆ PREVARENA: Nije bila SIGURNA, otkriveno ko je POČINIO zlodela!

Foto: instagram.com

Mlada blogerka i modna preduzetnica, Sofija Šašić, ćerka poznatih pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, nedavno je otvorila dušu i otkrila javnosti šokantnu priču o prevari koja je značajno uticala na njen poslovni život.

Sofija je otkrila da je prevarena od strane osobe koju je poznavala dugi niz godina, a koja joj je ponudila uslugu izrade sajta za njen modni brend. Naivno verujući osobi koju je dugo poznavala, Sofija je prihvatila ponudu, ali se ubrzo suočila sa bolnim consekvencama.

Foto: Republika.rs

Sofija Šašić

 

Meni ova priča uopšte nije zanimljiva, ali verujem da će vama biti. Devojka koja mi je odradila sajt, znam je jako dugo, došla je do moje radnje na Novom Beogradu i rekla mi: "Ja se bavim tim i tim, mogu da ti odradim sajt". Ja rekoh: "Naravno, možeš". Verovala sam joj jer se poznajemo dugo. Ona je meni odradila sajt, kupila mi je domen koji je već bio nečiji. Taj domen je istekao već nakon par meseci i više nije bio u funkciji. Više nisam postojala na Guglu - započela je priču Šašićeva i dodala:

Međutim, ona je tada nestala i nisam mogla više ni da je dobijem na telefon, niti bilo šta. Nisam htela da joj tražim novac, veliki novac, koji je ona meni tražila. Nisam htela da joj tražim to nazad, samo sam htela da mi pomogne da vratimo domen ili da napravimo novi sajt ili nešto, da ne odem u zaborav, ako to mogu tako da kažem - rekla je Sofija, međutim, do nje nije uspela da dođe.

Foto: instagram.com/sophiasasic

Sofija Šašić

 

Sofija je istakla da je pokušavala da reši nastali problem, ali je osoba koja ju je prevarila nestala bez traga. Iako nije želela da otkrije tačan iznos, naglasila je da je u pitanju "veliki novac". Ipak, istakla je da nije želela da traži novac nazad, već je želela samo pomoć da reši situaciju i sačuva svoj brend od daljih posledica.

- Naravno, nikada se nije javila. Promenila je broj telefona, nisam mogla više nikako da dođem do nje. Taj domen je nestao. Dugo sam pokušavala da to nekako popravim ili da dođem do nekog novog sajta, međutim, bila sam sprečena, od svega i svačega i napokon sam, nadam se u sigurnim rukama - ispričala je vlasnica brenda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading