BJELOGRLIĆ DOBIO DRUGARA! Inicijativu "PROGLAS" potpisao i osuđeni nasilnik i mrzitelj žena Rambo Amadeus! PRODUCENTKINJU HVATAO ZA ZADNJICU, A EVO I KAKAV STAV IMA O ŽENAMA!

Autor:

Vesti

24.11.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad vidim neku dobru ribu, ja odmah pobesnim. Ruke mi same krenu i ja ih jednostavno ne mogu kontrolisati. Čas jure nečije dupe, čas... ma užas jedan

BJELOGRLIĆ DOBIO DRUGARA! Inicijativu "PROGLAS" potpisao i osuđeni nasilnik i mrzitelj žena Rambo Amadeus! PRODUCENTKINJU HVATAO ZA ZADNJICU, A EVO I KAKAV STAV IMA O ŽENAMA!

Foto: youtube printscreen

Inicijativu Proglas, oko koje se okuplja srpska kvazielita, sa jednim jedinim ciljem da blati državu Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, potpisao je i osvedočeni nasilnik i mrzitelj žena Antonije Pušić poznatiji kao Rambo Amadeus

Podsećamo da je Rambo Amadesu priznao da je seksualno uznemiravao producentkinju emisije "Dnevnica" Lejlu Kašić zbog čega mu je UNICEF oduzeo funkciju ambasadora dobre volje.

Naime, prilikom snimanja jedne emisije Rambo Amadeus je Lejlu Kašić hvatao za zadnjicu zbog čega ga je ona tužila, a on priznao da ju je seksualno uznemiravao. Nažalost, on je za ovo delo samo novčano kažnjen.

Tako je Rambo Amadeus postao drugi nasilnik, pored Dragana Bjelogrlića koji je krvnički pretukao reditelja Gagu Antanojevića, koji je potpisao opozicioni "Proglas".

A da je Rambo Amadesu opčinjen ženskim zadnjicama i kakav odnos ima prema ženama, što se može naslutiti i iz njegovog javnog pravdanja pošto ga je Lejla Kašić prijavila za uznemiravanje, svedoči i njegova izjava iz 1989. godine, objavljena u tadašnjem časopisu "Ćao".

- Kad vidim neku dobru ribu, ja odmah pobesnim. Ruke mi same krenu i ja ih jednostavno ne mogu kontrolisati. Čas jure nečije dupe, čas... ma užas jedan. Šta da ti pričam, to je lepše od loto sedmice - rekao je Rambo i sebe okarakterisao kao jednog "patrijarhalnog tipa"!

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Radule

24.11.2023 20:00

A u pa na toj listi sve moj do mojega! Da li ih traže svećom ili fenjerom uvek skupe neke sandžame!

Markic

24.11.2023 20:12

Beda na bedu ide

Mima

24.11.2023 20:14

Okupilo se divno društvo ali narod ih odlično zna.

Tea

24.11.2023 20:27

Još jedan od nasilnika se priključio redovima opozicije!