"Neki ne pate od amnezije kao Olja Bećković"! Gaga Antonijević o saopštenju novinarke i Dragana Bjelogrlića!

Autor:

Vesti

21.11.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj je očigledno važniji novac koji dobija od Bjeloglićevog i njenog zajedničkog gazde nego istina. Zato su gledaoci primorani da gledaju farsu u kojoj se žrtva i nasilnik zajedno lazno bore protiv nasilja. Kakva sramota, rekao je Antonijević.

"Neki ne pate od amnezije kao Olja Bećković"! Gaga Antonijević o saopštenju novinarke i Dragana Bjelogrlića!

Foto: ATA Images

O najnovijem saznanju da je Dragan Bjelogrlić tukao i voditeljku Olju Bećković, kao i o njihovom zajedničkom saopštenju oglasio se i proslavljeni reditelj Gaga Antonijević.

Kako je Antonijević za Informer istakao Olja Bećković će svejedno biti pozvana na sud gde se Bjelogrliću sudi za fizički napad na reditelja, a biće još svedoka koji "ne pate od amnezije" kao ona. 

- Bilo mi je smešno da čitam zajedničko saopštenje Olje Bećković i Dragana Bjelogrliča u kojem navodno demantuju da je Bjelogrlić tukao Olju Bećković i prete sudom da će tužiti svakog ko o tome ubuduće bude pričao, objavljivao i pisao. Pa šta čekaju neka tuže odmah, a iako ne tuze svejedno će Olja biti pozvana na sud gde se Bjelogrliću sudi za podmukao fizicki napad na mene i gde će imati prilike da bude ispitana na temu njenog i Bjelogrlicevog slučaja, a tu će biti još svedoka koji za razliku od Olje ne pate od amnezije kao ona - istakao je on i dodao:

- Njoj je očigledno važniji novac koji dobija od Bjeloglićevog i njenog zajednickog gazde nego istina. Zato su gledaoci primorani da gledaju farsu u kojoj se žrtva i nasilnik zajedno lazno bore protiv nasilja. Kakva sramota! 

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić krvnički je pretukao reditelja Gagu Antonijevića, o čemu su svedočile i sigurnosne kamere.

(Republika/Informer)

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Limenas

21.11.2023 21:20

Mislim da Gaga nije shvatio, Bjelogrlić ne bije nikoga, on osećanja iskazuje pesnicama. Tako je pesnicama lagano pomazio i Olju, ali pošto su ista politička struja, ona trenutno pati od privremene amnezije na taj događaj.

Ema

21.11.2023 21:22

Svi gradjani znaju šta je tu bilo, Goran sve pravi ludima i misli da imamo amneziju.

Misterijanemoguca

21.11.2023 21:24

Olja će se prodati za sitnu lovu samo do joj bude dobro.

Mia

21.11.2023 21:31

Nema većih lazova od Bjelogrlica i Olje