"KO JE TOM DETETU OTAC?" Opozicija: Rušite Vučića preko Vukana

Autor:

Vesti

08.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna kampanja usmerena na porodicu predsednika Srbije podignuta je na viši nivo - sada je na red došao najmlađi sin Aleksandra Vučića.

"KO JE TOM DETETU OTAC?" Opozicija: Rušite Vučića preko Vukana

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Aleksandar Vučić

Posle besramnih napada na oca i majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada su opozicionari počeli s napadima na njegovog najmlađeg sina - šestogodišnjeg Vukana.

Dragan Vidaković, lider opozicionog pokreta Gerila, poručio je na Tviteru da je mali Vukan Vučić ključ obaranja režima. Kako je napisao, informacijom o Vukanu se ruši predsednik zemlje, odnosno ako se ustanovi da li dete postoji ili ne, naročito ako se ustanovi ko je otac deteta?!

DNO DNA

Tviteraši su poveli raspravu da Vukana Vučića niko nikad nije video i da, jednostavno, Vučić može da šeta komšijsko dete. Pošto je jedna od tviterašica (Ksenija) napisala "stvarno vas zanima Vukan, šta mi konkretno dobijamo informacijama o tom detetu", te da bi ona bukvalno oči vadila onome ko bi joj pomenuo maloletno dete, Dragan Vidaković Mrki je napisao:

- Tom informacijom se ruši Vučić. Kako šta, odmah će pasti ako se ustanovi da li dete postoji ili ne. Naročito ako se ustanovi ko je otac deteta. Vukan je ključ obaranja režima.

Ova tviterašica mu je sugerisala da ne vidi zašto bi se iko zdravog razuma time bavio.

- Ko mu je tata i da li je njegov sin zaista njegov sin je onako baš dno kace - dodala je ona.

Ipak, napadi su se nastavili. 

- Zašto ga ističe onda u svojim patetičnim govorancijama, jadan, baš mi ga žao - napisao joj je drugi tviteraš.

PRLJAVA KAMPANJA

Republika

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dejan Miletić

Politički analitičar Dejan Miletić ocenjuje da radikalizacija političkog miljea i uvođenje najprljavijih metoda u kampanju govori zapravo o želji da se stvori atmosfera mržnje i netrpeljivosti.

- Grozne stvari! To najviše govori o tim ljudima. Atak na porodicu predsednika i pretvaranje njegove porodice u objekat predizborne kampanje je najbednije što smo videli, i sama ta činjenica govori da su ljudi koji žele da budu politička alternativa slabići koji nemaju šta kvalitetno da ponude, pa napadaju tuđu porodicu - poručio je Miletić.

Članica GO SNS Aleksandra Tomić pita se ima li kraja bolesnim i besomučnim napadima na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića.

- I kada mislite da se neće preći granica ličnih verbalnih bezočnih uvreda, javi se Dragan Vidaković, predstavnik opozicionih lidera zvani Gerila, koji, posle podrške u podmukloj kampanji o tome ko je Vučićev otac, sada otvara pitanje da li je Aleksandar Vučić zaista otac malom Vukanu Vučiću. Politizacija ovog pitanja je pokušaj da se predsednik Vučić dehumanizuje i zaustavi na putu razvoja Srbije. A to što se ruše svi moralni kodeksi i zakoni o napadu na maloletno dete, to gospodu iz pokreta Srbija protiv nasilja ne zanima - navela je Tomićeva na društvenoj mreži Fejsbuk, kao i: 

- Bolje bi bilo da su nazvali svoj pokret Srbija bez naselja jer njihova borba protiv fabrika, radnih mesta, izgradnje puteva, mostova, na kraju, sada vidimo i dece, pokazatelj je njihove politike.

Bestidni napadi na oca, majku, brata i starijeg sina

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ, ATAImages

Fahri Musliu i Aleksandar Vučić

Nedavno su na najprizemniji način napadnuti otac i majka predsednika Srbije. List Danas, koji se izdaje za moralnu vertikalu novinarstva, a u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, objavio je tekst "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac". Predsednik Srbije je odgovorio na ove napade, građanima se obratio video-snimkom, gde pored njega sedi njegov otac Anđelko Vučić, i poručio:
- Oni političari koji su preko svojih medija pokušali da napadnu porodicu Vučić nisu napali samo našu porodicu, nisu napali moju majku, suprugu moga oca, moga oca, mene, oni su napali svaku srpsku porodicu, svaku porodicu u Srbiji.
Prethodno je vođena kampanja protiv brata predsednika zemlje, a neretko je na meti bio i njegov stariji sin Danilo.

Tajkunska opozicija zove NATO da sruši Vučića

Republika

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Dnevni list tajkunske opozicije u vlasništvu Šolakove "Junajted grupe" Danas, prevazišao je sebe i zatražio da NATO pakt spreči predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS da pobede na predstojećim izborima.

U ovom listu je osvanuo tekst "Zapad mora da spreči Putina da izazove sukob na Balkanu", uz fotografiju ruskog lidera i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Vreme je, dakle, da NATO odlučno stane na kraj Vučićevoj stranci koju je omogućio Kremlj. Sjedinjene Države i Evropa moraju jasno staviti do znanja Beogradu i Moskvi da će reagovati snažno i oštro na buduće balkanske provokacije - piše u tom tekstu.

I ostatak teksta je sličnog tonaliteta, a predsednika Vučića i državu Srbiju optužuju, između ostalog, i za nabavku modernog naoružanja, navodnih "medijskih nesloboda"...

Ovim tekstom tajkunska opozicija je još jednom pokazala da je spremna na sve, pa i na pozive stranim silama da se mešaju u unutrašnje stvari Srbije, samo da bi ugrabili vlast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (42)

Loading
dragoljub

08.11.2023 22:23

Ko je ovom idiotu,ovok gerilcu otac treba ga pitati smrada jednig?Sta je to idioti nije vam dosta pa ste nasli i amlog Vukana da upliceyte u svoje bezdusne igre sram te bilo idiote jedan retardirani.Imas li ti decu,kako bi tebi bilo da ti neko ovako kaze?

Esa

08.11.2023 22:23

A zasto opozicija nije dala neki program da narod vidi

Una

08.11.2023 22:24

Uzasno je na sta je sve spremna opozicija.

Jeca

08.11.2023 22:25

Kako opoziciju nije sramota da dete od 6 godina uvlace u svoju prljavu kampanju?