KAD JE VIDEO AUDI, POLICIJSKI PAS NIJE PRESTAJAO DA LAJE: Policajci našli milionski tovar, a šok je usledio kada su otkrili KO JE ZA VOLANOM

Autor: A.N

Svet

24.11.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen državljanin BiH sa 20 kilograma kokaina u Dubrovniku

KAD JE VIDEO AUDI, POLICIJSKI PAS NIJE PRESTAJAO DA LAJE:  Policajci našli milionski tovar, a šok je usledio kada su otkrili KO JE ZA VOLANOM

Foto: instagram.com/carina_srbije


U sredu, 22. novembra, Zoran D. iz Trebinja je uhapšen u Dubrovniku nakon što je pokušao da preveze gotovo 20 kilograma kokaina iz Hrvatske u BiH. Prema saopštenju PU Dubrovačko-neretvanske, drogu je krijumčario u luksuznom automobilu Audi Q5, gde ju je krio ispod zadnjeg sedišta koje se otvara pomoću elektromagnetne brave. Izvor ATV-a je naveo da se radi o "bezbednosno interesantnom licu".



Zoranov brat hapšen zbog sumnje u krađu 1,3 miliona evra



Interesantno je da je Zoranov brat M. D. letos bio uhapšen na zahtev crnogorskih istražnih organa zbog sumnje da je umešan u slučaj krađe 1,3 miliona evra. Naime, sumnja se da je M. D. bio umešan u podizanje novca sa računa klijenta "Lovćen banke" na osnovu falsifikovanog dokumenta.



Detalji hapšenja i pronađenog kokaina



Prema saopštenju PU Dubrovačko-neretvanske, Zoran D. je uhapšen u ličnom vozilu čeških nacionalnih oznaka, a prilikom kontrole je policijski pas reagovao, nakon čega je vozač pokušao da pobegne. U vozilu je pronađeno 17 pakovanja kokaina visoke čistoće, ukupne težine 19,3 kilograma. Policija je istakla da je osumnjičeni nameravao da drogu preveze u jednu od balkanskih zemalja radi dalje preprodaje.


Odluka o istražnom zatvoru



Nakon hapšenja, Zoranu D. je određen istražni zatvor od mesec dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i opasnosti od bekstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading