SAŠA KAPOR POTPUNO NEPREPOZNATLJIV: Pustio bradu i kosu, a sad se RAZGOLITIO, pa damama pokazao čime raspolaže! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kapor iznenadio svojim novim izgledom!

SAŠA KAPOR POTPUNO NEPREPOZNATLJIV: Pustio bradu i kosu, a sad se RAZGOLITIO, pa damama pokazao čime raspolaže! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/sasa_kapor_official

Saša Kapor

Pevač Saša Kapor, koji je već dugo a sceni i neretko izaziva pažnju izjavama o estradi i kolegama, nedavno je šokirao javnost drastičnom promenom izgleda.

Kapor je pustio kosu, na pojedinim snimcima na storiju čini se da ima dužu kosu od atraktivne supruge Nikoline, a uporedo sa "stajlingom", počeo je da radi i na liniji.

 

Nedavno je objavio snimak iz teretane, pokazao trbušnjake na Instagramu, ali i zaradio pregršt komentara zbog ove transformacije.

"Bio je lep momak, šta mu je ovo trebalo", pisao je jedan pratilac na konto njegove frizure, dok su prednjačili komentari u kojima su mu poručili da "izgleda nikad bolje".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading