ISTINA O SLOBODI MIĆALOVIĆ I BRAKU: Glumica ŠOK izjavom iznenadila sve "Kad se izgubi poštovanje prema suprugu, to nas košta"

Autor:

Zabava

24.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović progovorila o braku!

ISTINA O SLOBODI MIĆALOVIĆ I BRAKU: Glumica ŠOK izjavom iznenadila sve "Kad se izgubi poštovanje prema suprugu, to nas košta"

Foto: ATA Images

Gostujući u emisiji kod Vesne Dedić, Sloboda Mićalović, poznata dramska umetnica, istakla je važnost balansa između ljubavi i porodičnog blagostanja.

Ona je naglasila da je kod nas izgubljen odnos i poštovanje prema suprugu te da često brzamo jezikom, što nas na kraju košta. Mićalovićeva je istakla da žene treba da koriste svoju mudrost, dok je muškarcima data snaga, te da je važno da se ne bijemo rečima sa njima, već da pronađemo ravnotežu.

- Kod nas se izgubio taj odnos, to poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brzi na jeziku a to nas onda košta - kazala je Sloboda pa dodala: 

Foto: printscreen

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

 

- Mislim da žena, da mi po prirodi, da nam je dato da budemo mudre, a njima je data snaga. Čini mi se da malo to koristimo više, da se mi bijemo rečima sa njima, da budemo mi jake, a ne treba.

Foto: Youtube printscreen

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

 

Iako Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković imaju zajedničke bračne izazove, veruje se da su pronašli balans, s obzirom na to da naredne godine slave 16. godišnjicu od venčanja. Njihove razmirice nisu ništa posebno, i pitanje je samo kako će uspeti da se nose sa njima. Ključno je da u njihovom braku postoji poštovanje i razumevanje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading