SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI: Ulica u kojoj živi Vojin Ćetković dobila ime po njegovom pokojnom kumu Nebojši Glogovcu!

Autor:

Zabava

31.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulica u Čortanovcima, gde Vojin i njegova supruga Sloboda imaju vikendicu, dobila ime po Nebojši Glogovcu!

SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI: Ulica u kojoj živi Vojin Ćetković dobila ime po njegovom pokojnom kumu Nebojši Glogovcu!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Zoran Žestić

Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su pre nekoliko godina kupili imanje u Čortanovcima, u opštini Inđija, na kom su izgradili vikendicu. Ovde su izgradili pravi mali raj, a ono što će raznežiti sve je naziv njihove ulice. Naime, ulica u kojoj popularni glumački par ima vikendicu nosi naziv po njihovom pokojnom i slavnom kolegi Nebojši Glogovcu.

Republika

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Vojina i Nebojšu je vezalo posebno prijateljstvo. Oni su studirali zajedno u klasi sa Natašom Ninković i Sergejom Trifunovićem, a prijateljstvo su krunisali kumstvom 1996. godine. Tada je Vojin bio kum na Nebojšinom venčanju sa prvom suprugom Minom, a kasnije je i krstio njegove sinove Gavrila i Miloša.

Republika

Foto: ATA Images

Nebojša Glogovac

Redit Balša Đogo podelio je Vojinov račun za telefon, gde ispod njegovog imena stoji i ime ulice koje nosi naziv po Glogovcu. 

- Smeješ se sa nama - napisao je Đogo, a usledilo je pregršt komentara.

 

 

Između ostalog, oglasila se i Vojinova i Nebojšina koleginica sa klase, Nataša Ninković, koja je napisala nekoliko emotikona koji označavaju aplauz.

Republika

Foto: ATAImages

Nataša Ninković

Oglasila se i Sloboda Mićalović, koja je poslala srce i podelila ovu fotografiju.

Inače, Vojinove ćerke roditele su se na dan kad su glumci igrali predstavu "Hadersfild". Slavili su od ranog jutra, Kada je izašao na pozornicu, Vojin je došao do fotelje, seo je i nije mogao da govori. Došao je red na scenu u kojoj Ivan treba da zaplače, Nebojšine suze nisu padale, prskale su Vojinu u lice pod pravim uglom.

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču",u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni" - ispričao je Vojin Ćetković svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading