IZVINJAVALA SE PUBLICI ŠTO GLUMI U "BOLJEM ŽIVOTU": Ceca Bojković prihvatila KULTNU ulogu zbog NEMAŠTINE!

Autor:

Zabava

23.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras se prisetila snimanja legendarne serije, pa otkrila tajnu svoje koleginice!

IZVINJAVALA SE PUBLICI ŠTO GLUMI U "BOLJEM ŽIVOTU": Ceca Bojković prihvatila KULTNU ulogu zbog NEMAŠTINE!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Glumica Eva Ras prisetila se u jednoj emisiji kako se njena koleginica Svetlana Ceca Bojković izvinjavala svojoj publici što je prihvatila ulogu u "Boljem životu". Kako je Eva otkrila, Bojkovićeva je ulogu prihvatila da bi preživela, jer su u pozorištu plate bile mizerne.

- Kad se pojavio Siniša Pavić sa serijom "Bolji život", koja je sada kultna serija, tada su tupavi intelektualci branili svojoj deci da gledaju tu seriju. To je bio novi format. oni su smatrali da porodična emisija, serija, da će to da šteti njihovoj deci - ispričala je Eva, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Informer

Eva Ras

- Siniša Pavić je bio genije, ali tupavi intelektualci nisu videli da je genije, nego vide sada posle trideset godina. Na krv i nož smo bili dočekani. Ceca Bojković se izvinjavala pozorišnoj publici što glumi u "Boljem životu", ali mora, jer su u pozorištu plate bile premale, mizerne - nastavila je glumica.

- Moje kumče se čudilo po čemu sam ja poznata i što me ljudi vole na ulicama, jer me nigde nije videlo, zato što mu je kao detetu bilo zabranjeno da gledaju "Bolji život" - ispričala je Eva gostujući na Studiju B.

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ceca Bojković

"Bolji život" je jugoslovenska serija snimljena u produkciji Televizije Beograd i postigla je ogromnu gledanost u bivšoj SFRJ. Predstavljala je mešavinu sapunice, komedije i drame, emitovana je od 1987. do 1991. godine, a kasnije je doživela mnoge reprize. Nakon serije snimljen je i film, a Ceca Bojković je tumačila glavnu žensku ulogu Emiliju Popadić, suprugu Gige Moravca, kog je glumio Marko Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Serija "Bolji život"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading