DEVOJKA JE ZBOG OVE INJEKCIJE DOBILA TEŠKU INFEKCIJU: Nije mogla da se obuče, otvorene RANE su joj bile po celom telu! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

31.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada upozorava sve!

DEVOJKA JE ZBOG OVE INJEKCIJE DOBILA TEŠKU INFEKCIJU: Nije mogla da se obuče, otvorene RANE su joj bile po celom telu! (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

TikTokerka

Ova fitnes instruktorka i došla u dodir sa svojom najgorom noćnom morom. Iako je želela samo najbolje za sebe zadesila je višegodišnja borba i bolest


Kada je Beatris Ama imala 23 godine, navodno je potrošila 800 dolara u luksuznoj banji kako bi primila desetine injekcija vitamina B1 i C pomešanih sa "brzo rastvorljivom" deoksiholnom kiselinom, ubrizganih u svaku ruku, leđa i stomak.

Nekoliko dana posle toga je imala otvorene rane po celom telu

- Upravo su počele da iskaču tamo gde su im ubrizgane... Celo telo je počelo da se jede živo - rekla je nesrećna devojka. 

Lekari su tada utvrdili da boluje od "Micobacterium abscessus" , bakterijske infekcije koja izaziva gnojne i bolne lezije na koži. Oni veruju da je to rezultat nepravilne injekcije deoksiholne kiseline.

 

@beatriz.amma Ugh going back and watching my old videos from the hospital hurts. I wish i could hug her and tell her how far we’ve come. ❤️ i was so scared. #transformation #sadstory #hospital #livingwithdisease ♬ original sound - Bea A.

 

S tim da se radi o prestižnoj banji, koja je sve samo ne jeftina, imala je poverenje u celokupnu priču i organizaciju. 

- Sve je izgledalo super legalno, čisto, profesionalno - rekla je ona. 

- Nakon što su rane krenule da iskaču, samo sam ležala i trnula. Nisam mogla da se obučem - nastavila je. 

Sada kada je izgurala ovu bitnu, još uvek se oporavlja od stanja

- Molila sam se Bogu i rekla da me uzme ako je ovo moj kraj. Moje telo je tada izgubilo bitku, bila sam u tolikom bolu - napisala je Ali. 

Bila je podvrgnuta operacijama koje su joj otklonile inficiranog tkiva, a i dan danas pije razne antibiotike svakodnevno.

Ali je bila fitnes model te joj se sve bilo fokusirano na njeno telo, jer joj je to donosilo novac. 

- Doktori su mi rekli da ću ovo imati zauvek  i da odustanem od svojih snova. Sada sam na trećoj godini lečenja, i svakodnevno pokušavam da podignem svest kod ljudi. Kada pomislim da me je ovo skoro ubilo, srećna sam - rekla je za kraj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading