LEKARI SU JE OBAVESTILI DA JOJ JE SUPRUG PREMINUO: Nakon samo pola sata dogodilo se pravo ČUDO, porodica joj nije verovala!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.10.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liječnici su je obavijestili da joj je suprug umro, a ubrzo nakon toga je svjedočila čudu

LEKARI SU JE OBAVESTILI DA JOJ JE SUPRUG PREMINUO: Nakon samo pola sata  dogodilo se pravo ČUDO, porodica joj nije verovala!

Foto: Facebook/Printscreen/Megan Marlow

Tog dana lekari su obavestili suprugu da joj je muž preminuo, a posle izvesnog vremena dobila je telefonski poziv da je živ.

Žena pastora iz Severne Karoline hvali Boga nakon što joj je dalo tračak nade od istog bolničkog osoblja koje joj je reklo da je "klinički mrtav".

Pozvali su je iz bolnice i rekli joj da je njen muž živ, ali da je pretrpeo traumatsko oštećenje mozga. Rajanovo vreme smrti trebalo je da bude pomereno sa subote na utorak kada će biti donirani njegovi organi.

 

 

Porodica je već uveliko krenula da piše čitulje, ali u utorak kada su se okupili poslednji put da se oproste od njega, primetili su on pomera stopala. 

Kako je žena već saopštila svom sinu da mu je otac umro, ubrzo je promenila mišljenje te mu je rekla da se moli Bogu, i da su čuda moguća!

Morala sam da budem veoma pažljiva kako sam to izrazila, ali u isto vreme, on je bio tako slomljen i povređen.

- Morala sam jako da budem oprezna sa sinom. Prvo sam mu rekla kako mu je otac preminuo, a onda se desilo čudo i ta nada da će se ipak probuditi... Bio je tako slomljen, a ja sam se samo molila - rekla je Megan.

- Rajan bi rekao da se borim za njega jer znam da bi se Rajan borio za mene - rekla je Megan lekarima, te im nije dozvolila da ga isključe sa aparata. 

I čudo se i dogodilo. Rajan se probudio i preživeo, ali sa oštećenjima. Iako će ostatak njegovog života morati da se stara o njemu, Megan je srećna i zahvalna što je živ. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading