PRE BRAKA ŽENA MU JE TRAŽILA DA TESTIRA SEMENU TEČNOST: Zbog razloga ispitivanja godinama kasnije je UVREĐEN I PONIŽEN (FOTO)

Autor:

Lifestyle

13.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je saznala od čega boluje njen partner, tražila je analize.

PRE BRAKA ŽENA MU JE TRAŽILA DA TESTIRA SEMENU TEČNOST: Zbog razloga ispitivanja godinama kasnije je UVREĐEN I PONIŽEN (FOTO)

Foto: shutterstock

Posvađani partneri

Odluka o rađanju dece trebalo bi da se tiče samo para i njihovog dogovora. Neki znaju da ne žele decu, drugima je to životni san. Važno je na vreme razgovarati s partnerom kako biste bili izbegli svađe, pa i razlaz.

Jedna žena se našla u jedinstvenoj situaciji pošto je otkrila da je od svog sadašnjeg supruga zahtevala test kako bi proverila kvalitet njegove tečnosti pre nego što su se venčali. Nakon što je prošao hemioterapiju, žena je bila zabrinuta da bi to moglo uticati na njegovu sposobnost da ima decu. Iako je to bilo pre mnogo godina, njen suprug je nedavno to spomenuo, priznajući da je bio neverovatno povređen zbog tog zahteva.

Ona se obratila na društvenim mrežama i pitala da li je pogrešila:

- Suprug i ja smo u braku 10 godina, pre toga smo bili dve godine zajedno. Tokom nedavne svađe on mi je rekao koliko ga je povredilo to što sam tražila da ide na testiranje pre braka. Moj muž je morao da ide na hemioterapiju neko vreme pre nego što smo se upoznali, a rečeno nam je da bi to moglo da utiče na kvalitet njegovih spermatozoida i naše šanse da imamo decu. Iako sam ga volela, a tada smo bili zajedno oko dve godine, znala sam da želim decu više od svega. On je to znao od samog početka. Stalno sam predlagala da oboje odemo na testiranje, ali on u to vreme nije baš mario za decu, pa mi je rekao da se ne trudim da idem. Ali ipak sam htela - ispričala je žena koja je insistirala na anonimnosti, prenosi "Miror".

Foto: Shutterstock

Muž i žena se posvađali zbog njene želje da testira semenu tečnost

- Na kraju je otišao i saznao da može da ima decu, ali čini se da mi nije oprostio što sam ga to pitala. Sad imamo dvoje sjajne dece i on ih mnogo voli, ali tvrdi da sam pogrešila što sam ga na taj način povredila. To što sam ga pitala sugerisao je da ga ne volim dovoljno da bih se udala za njega ako je neplodan. Da budem iskrena, nisam razmišljala toliko unapred; u to vreme sam samo želela da znam koje su nam mogućnosti pre nego što počnem previše da brinem o tome. Takođe sam mu rekla da bih bila veoma nesrećna u braku bez dece. Njegov odgovor je bio: "A šta ako sam ja taj koji ne može da ima decu?"

Ona je istakla da nije zažalila zbog zahteva, budući da imaju dvoje dece, ali se pita da li je mogla da o ovoj temi razgovara sa sadašnjim suprugom na lepši način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading