"BOMBA" U EVROLIGI! Grčki velikan doveo NBA zvezdu!

Autor:

Sport

31.10.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zeleni" iz Atine angažovali bivšeg košarkaša Los Anđeles Lejkersa.

"BOMBA" U EVROLIGI! Grčki velikan doveo NBA zvezdu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Panathinaikosa u nastavak sezone ulaze jači za vrlo traženog NBA igrača Kendrika Nana, potvrdio je klub iz Atine.

Vlasnik atinskih "zelenih" Dimitris Janakopulos potvrdio je da će se Nan pridružiti Atamanovom timu putem Instagram storija, čime je oduševio navijače.

Nan je prethodne četiri godine proveo u NBA ligi, igrajući za tri različita tima, dok je poslednju sezonu proveo u Los Anđeles Lejkersima i Vašington Vizardsima. Tokom karijere, branio je boje Majami Hita, u čijim je redovima imao i najbolji učinak u karijeri s prosečnih 15,3 poena.

Foto: www.profimedia.rs

Kendrik Nan

Za prošlogodišnjeg NBA finalistu je odigrao ukupno 70 utakmica u najjačoj ligi na svetu, a sada će se oprobati i u evropskoj košarci.

Inače, ovaj bek bio je vrlo tražen tokom leta, a u jednom trenutku bio je i na korak od angažmana u rivalskom Olimpijakosu, koji je na kraju ipak odlučio da potpiše ugovor s Ignasom Brazdeikisom.

Podsetimo, Nan je svojevremeno bio na listi želja večitih rivala Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, ali se ipak odlučio da pojača ekipu Ergina Atamana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading