ESTRADNI PAR SLETEO KOLIMA U REKU: Teška saobraćajna nesreća, jezive scene!

Autor:

Zabava

26.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač i Saša Kapor više puta su otvoreno govorili da posle teške nezgode koju su imali i dalje imaju veike traume.

ESTRADNI PAR SLETEO KOLIMA U REKU: Teška saobraćajna nesreća, jezive scene!

Foto: Instagram.com

Saša i Nikolina

Bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor iskreno su govorili više puta o svojim teškim životnim trenutcima. Oni ne kriju da između njih ima nesuglasica, a 10 godina braka su nedavno proslavili. 

Teški trenutci pomogli su im da učvrste svoj odnos. Nikolina Kovač i Saša Kapor venčali su se 2013. i iste godine dobili su sina Nikolaja. Pevačica je napravila pauzu u karijeri i taman kada je nakon dve godine snimila pesmu, doživeli su tešku saobraćajnu nesreću.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Kada sam snimila svoju drugu pesmu 'Sumnjivo lice' i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene. Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život, i sebi, vratim mir - ispričala je svojevremeno za domaće medije pevačica koja je dugo imala strah od vožnje.

– Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to oko dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona – rekla je tada Nikolina.

Republika

Foto: instagram.com/sasa_kapor_official

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading