ĆERKA TAMARE ĐURIĆ IMA DVE BESNE MAŠINE: Staleta se pobrinula za svoju naslednicu, zavirite u njen kutak! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta pokazala na društvenim mrežama kako je sedila sobu svoje naslednice Tamare.

ĆERKA TAMARE ĐURIĆ IMA DVE BESNE MAŠINE: Staleta se pobrinula za svoju naslednicu, zavirite u njen kutak! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

Starleta Tamara Đurić poznata je po provokativnom sadržaju koji neretko plasira na društvenoj mreži Instagram, a pratioci su navikli da je gledaju u svakakvim izdanjima, od razgolićene do svedene, međutim, poslednjeom objavom iznenadila je svoje pratioce.

Naime, Tamara je odlučila da pokaže kako izgleda kutak iz snova njene ćerkice Tamare, koji je do detalja uređen da u njemu može maksimalno da uživa i da ima sve što joj je potrebno, a svako dete bi poželelo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić pokazala sobu svoje ćerke

Soba je puna igračaka i raznih zanimacija sa kojima ona može da korisno provodi svoje slobodno vreme, a ipak najviše pažnje privukle su dve "besne mašine" koje su parkirane u ćošku sobe starletine ćerke. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić pokazala sobu svoje ćerke

Podsećanja radi, starleta Tamara Đurić je nedavno išla na operaciju smanjenja grudi, gde joj je tokom intervencije, kako prenose domaći mediji, otkriven dobroćudni tumor na dojci.

Tamara je želela da smanji bujno poprsje i nedavno je to učinila na jednoj privatnoj klinici. Tada su joj i saopštili da ima dobroćudni tumor. Nije joj bilo svejedno, ali je prihvatila zdravstveni problem. Operacija je prošla u najboljem redu i ona se oporavila. Još uvek ranu drenira i polako se vfraća svakodnevnim aktivnostima. Sada su njene grudi znatno manje, a na ovaj korak se odučila jer nije mogla da izdrži teret s obzirom na to da dete često nosi u rukama - istakao je izvor nedavno za domaće medije, a Đurićeva se ovim povodom i oglasila:

Jedino što želim da kažem kada je zdravlje u pitanju jeste da žene povedu računa i da redovno idu na kontrolu. Najvažnije je da priča o tome i apeluje na pravi način - rekla je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading