ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUŠKARCIMA! Pevačica pobesnela zbog NEPRISTOJNIH ponuda: Nisam za kombinacije i vaš sitan novac!

Autor:

Zabava

25.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnoj pevačici Indiri Aradinović Indi prekipelo, izdala zvanično saopštenje!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUŠKARCIMA! Pevačica pobesnela zbog NEPRISTOJNIH ponuda: Nisam za kombinacije i vaš sitan novac!

Foto: ATA Images

Pevačica Indira Aradinović Indi se danas obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, konkretno muškarcima koji pokušavaju da je osvoje. Indi im je putem storija saopštila da nije raspoložena za kombinacije, naročito ne sa osobama koje potcenjuju njenu inteligenciju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi Aradinović

- Muškarci, smarate me više sa tim vašim udvaranjem, na koje ja nemam reakciju, nisam raspoložena ni za kakve kombinacije ili kako vi to zovete "ljubav". Bla, bla, truć, vaš sitan novac, nisam željna vašeg laskanja. Znam da sam vam s*ksi i neodoljiva, ali pre svega sam jako pametna i ne pokušavajte da potcenite moju inteligenciju - započela je Indi, pa nastavila:

- Poštujem svačije zvanje i ppoziciji, ali ja ne padam na klasičnog muškarca, koji mi kaže tri lepe reči koje napamet znam. I ne čitam stare novine. Da se zna! - dodala je pevačica.

- Uživam u sebi najviše i u čarima koje mi je Bog dao, a to je zdravlje i lepota! Hvala mu za sve! Ne mogu svima pojedinačno da odgovaram, pa mi je lakše ovako! P.S. Padam na pametne, zgodne, harizmatične, slobodne, porodične i da nisu laki - zaključila je ona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Indi izdala saopštenje muškarcima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikan

26.10.2023 07:00

Pamet se vidi već krajem teksta, gde pada na pametne, zgodne, harizmatične, slobodne, PORODIČNE i da nisu laki!