MLADENOVIĆKA POBEGLA NA SELO ZBOG BIVŠEG! Pevačica van sebe zbog PRETNJI, Stefan hoće da joj baci BOMBU na kuću!

Autor:

Zabava

25.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica danima nije jela, pa su njeni zvali ženu da je priključi na infuziju nakon što su došli da je odvedu iz Beograda.

MLADENOVIĆKA POBEGLA NA SELO ZBOG BIVŠEG! Pevačica van sebe zbog PRETNJI, Stefan hoće da joj baci BOMBU na kuću!

Foto: Shutterstock, Pink

Pevačica Aleksandra Mladenović pobegla je u rodno selo nakon novih pretnji koje je dobila od bivšeg dečka Stefana Čečara, a koji sada, kako smo saznali, tvrdi da hoće da ugrozi njenu porodicu!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr, TV Pink/printscreen

Aleksandra Mladenović u strahu da će bivši dečko Stefan ugroziti njenu porodicu

On je posle izlaska iz pritvora i kršenja zabrane prilaska pevačicu nastavio da bombarduje porukama, da bi na kraju rekao da, ako on ne bude u Srbiji, njegovi drugovi će baciti bombu na njenu porodičnu kuću u selu Samarinovac kod Žitorađe.

- Aleksandra danima ne jede, došli su njeni u Beograd posle izjave koju je dala u policiji, a tu su i neke drugarice koje se od nje ne odvajaju. Svi se plaše da se Stefan ne napravi neki haos, preti bombama da će da ih baci na porodičnu kuću, preti da će da povredi njene roditelje, a na kraju i sebe. Aleksandrini su došli po nju i sklonili je iz Beograda, ali se i oni ljudi plaše jer vide s kakvim čovekom imaju posla - priča nam izvor blizak pevačici i dalje otkriva da je Aleksandra završila na infuziji jer danima ništa ne jede zbog stresa:

- Aleksandrina porodica je zvala jednu ženu da dođe da je priključi na infuziju. Mnogo se potresla zbog svega, danima ništa nije jela i maltene je hvata nesvestica. Užasno izgleda, bleda je i kao da nešto od porodice krije. Zato su svi kod kuće u strahu jer ona stalno priča da je Stefan psihički nestabilan, pa se plaše da ne počne da se sveti svakog trenutka.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Mladenović nije ni slutila šta će da je snađe sa Stefanom Čečarom

Mladenovićka se ubrzo oglasila preko društvenih mreža, pa je upozorila sve žene da vode računa o tome s kim ulaze u vezu.

- Nisam dobro, ali mi znači podrška i jedinstvo porodice, kao i brdo poruka koje sam dobila od fanova. Žene, dobro pazite s kim ulazite u veze. Nije svaki muškarac onakav kakvim nam se čini na početku. Vidite šta se meni desilo, o ovome nisam mogla ni da sanjam pre samo nedelju dana. Svađe su počele, svi parovi prolaze kroz to, ali kada imate pored sebe muškarca koji voli da manipuliše, to je onda opasna stvar. Biću dobro, moram da budem - kratko je poručila pevačica, nakon čega se više nije oglašavala.


Kaja: Aleksandra je sama kriva za sve!

Foto: Vladimir Lukić

Katarina Kaja Ostojić okrivila koleginicu zbog situacije u kojoj se našla


Pevačica Kaja Ostojić šokirala je javnost izjavom da je Aleksandra Mladenović sama kriva za sve što joj se desilo, pa su njene reči izazvale buru na društvenim mrežama.

- Užasno mi je ovo što se desilo Aleksandri. Mora čovek uvek nekako četvoro očiju da otvori i pažljivo bira s kim deli neke stvari. Mislim da si sam odgovoran delom za neka dešavanja koja te snađu. Ja nekako vidim na prvi pogled s kim imam posla, a koliko vidim, Aleksandra to nije shvatila. Sama je morala da shvati - rekla je folkerka.


Stefan godinu dana ne sme u Srbiju

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar godinu dana neće smeti da uđe u Srbiju


Nakon što je pušten iz pritvora Stefan Čečar dobio je obaveštenje da mu je zabranjen ulazak u Srbiju. On neće smeti da uđe u nađu zemlju sve do 24.10. 2024, a dokument koji je dobio je fotografisao i objavio na društvenim mrežama da bi, na kraju, sve obrisao. On je tokom jučerašnjeg dana širio i razne dezinformacije o Aleksandri, koja je demantovala i to da su radili na bebi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading