BIKOVIĆ IDE PO RUSKOG OSKARA: Najradosnije vesti u domu našeg glumca, Srbija se DIGLA NA NOGE!

Autor: P. R.

Zabava

25.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković nominovan za prestižnu nagradu!

BIKOVIĆ IDE PO RUSKOG OSKARA: Najradosnije vesti u domu našeg glumca, Srbija se DIGLA NA NOGE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

U Moskvi su danas objavljene nominacije za nacionalnu filmsku nagradu "Zlatni orao" koju mnogi nazivaju ruskim "Oskarom", a među nominovanima se našao i naš proslavljeni glumac Miloš Biković.

Naime, u konkurenciji za ovu prestižnu rusku nagradu nalazi se 38 filmova, a Biković je nominovan za najboljeg glumca u filmskom ostvarenju "Izazov", koji je imao i premijeru u našoj prestonici, a radosne vesti glumac je podelio na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Promo

Miloš Biković film Izazov

Inače, naš glumac u prvom ostvarenju snimanom u svemiru igra hirurga koji mora da prođe zahtevnu obuku kako bi naučio da operiše u bestežinskom stanju. 

Ceremonija dodele nagrade "Zlatni orao" održaće se 26. januara 2024. u studiju Mosfilm u Moskvi. Kandidati će biti izabrani tajnim glasanjem članova Ruske akademije za film.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković film Izazov

Podsećenja radi, pre nekoliko godina za veliko priznanje srpski glumac bio je u trci sa svojim prvencem "Sučanicom", koji je radio sa Nikitom Mihalkovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading