BIKOVIĆEVA BIVŠA DEVOJKA PREKINULA INTERVJU! Pitali je da prokomentariše to što će glumac postati otac, ona POBESNELA i napravila haos

Autor: P. R.

Zabava

30.09.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica koje je svojevremeno bila u vezi sa Milošem Bikovićem, burno je reagovala na pitanje o njemu i njegovoj novoj partnerki!

BIKOVIĆEVA BIVŠA DEVOJKA PREKINULA INTERVJU! Pitali je da prokomentariše to što će glumac postati otac, ona POBESNELA i napravila haos

Foto: T/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Glumicu Brankicu Sebastijanović dugo nismo videli u javnosti, a onda se pre nekoliko dana pojavila na jednom događaju na koji je došla u društvu koleginice Ivane Dudić.

Već godinama unazad ova lepa glumica retko se može videti na gradskim dešavanjima, a njene izjave su tek retkost. Ovog puta Brankica je napravila izuzetak, pa je rešila da govori za medije. Tom prilikom otkrila je zašto izbegava sedmu silu i da li i dalje pažljivo bira uloge koje igra, o čemu se dosta pričalo.

Odlučila sam da budem iskrenija prema sebi i da ne radim stvari koje mi se ne rade. Kad si mlađi u toj si mašini, pa se ne snađeš najbolje u početku. Kako su godine prolazile, prosto sam odlučila da ne pravim nikakve kompromise, nego da stvarno radim uloge koje mi se dopadaju - rekla je Brankica, a onda je usledilo pitanje o njenom bivšem momku, Milošu Bikoviću, koji sada novu partnerku, Ivanu Malić, koja je u drugom stanju, a kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Brankica je bila vidno iznervirana, te je prekinula intervju:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Brankica Sebastijanović

Završili smo ovde - kratko je poručila glumica i otišla.

Podsećanja radi, romansa Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića u vreme kada su bili zajedno, bila je glavna tema medija, posebno zbog navoda da glumica nije želela da izgubi nevinost pre braka. Inače, Brankica je početkom 2023. u jednom razgovoru takođe upitana za Bikovića, ali je striktno odbila da govori o njemu.

- Ne pričam više na tu temu uopše. To su završene teme, tako da to uopšte ne komentarišem - rekla je tada Brankica Sebastijanović u jednoj emisiji.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Miloš Biković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Jasna

30.09.2023 14:35

jaooo, pa i ti si se pojavila:) lepo bas lepo, cestitaj coveku nemoras da se prenemagas. Jadno!

Boris

30.09.2023 14:44

Ista ko sadasnja.

Boris

30.09.2023 16:00

Koja burna reakcija?😂ova nema emocije pa kamo li ,,burne". Dosadnooo

Offf

30.09.2023 16:05

Glumi glumica! Svako ima pravo na njegovi 5 minuta pred kamere. Ali da izgleda dobro izgleda.