SAVO KRADE PIKSIJU JOŠ JEDNOG SRBINA: Nesuđeni "orao" iz Banjaluke mogao bi među "zmajeve"

Autor:

Sport

30.09.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetozar Marković nije jedini...

SAVO KRADE PIKSIJU JOŠ JEDNOG SRBINA: Nesuđeni "orao" iz Banjaluke mogao bi među "zmajeve"

Foto: Starsport

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana?

Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević tek što je postavljen na poziciju selektora Bosne i Hercegovine bacio se na sklapanje tima. Ustvari, još pre nego što je zvanično promovisan u Sarajevu.

Bivši trener Partizana i Olimpije bacio je oko na nekoliko fudbalera iz regiona, pre svih iz Srbije i Hrvatske, a potom je otkriveno da je njegov prvi pik aktuelni kapiten Partizana Svetozar Marković. Ali, izgleda da nije jedini...

Milošević, naime, planira da među "zmajeve" vrati Vladana Kovačevića, bez obzira na to što je rođeni Banjalučanin odjavio reprezentaciju Bosne i Hercegovine zbog poziva Srbije, odnosno selektora Dragana Stojkovića Piksija. Ustvari, selektor "orlova" uveliko je u kontaktu sa Kovačevićem, koji je u mlađim kategorijama branio boje BiH, ali još uvek nije debitovao za srpski nacionalni tim zbog problema sa papirologijom.

Na promociji Miloševića u Sarajevu upravo je pokrenuta ta tema, a bivši golgeter naše reprezentacije je ostao misteriozan.

- Da li ću da pričam sa Vladanom Kovačevićem? Razgovaraću sa mnogim igračima - rekao je Milošević, što je protumačeno da nije odustao od golmana poljskog šampiona Rakova.

Podsetimo, početkom 2023. godine, Fudbalski savez Srbije je slavodobitno objavio da je uspeo da privoli Lazara Samardžića i Vladana Kovačevića da igraju za Srbiju. Samardžić je debitovao, dok se situacija oko Kovačevića iskomplikovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading