BOSANCI BESNI ZBOG IMENOVANJA MILOŠEVIĆA, NAJAVLJUJU BOJKOT: "Ko ode na reprezentaciju, dabogda mu se ćuna osušila"!

Autor:

Sport

29.09.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprečne reakcije iz susedstva.

BOSANCI BESNI ZBOG IMENOVANJA MILOŠEVIĆA, NAJAVLJUJU BOJKOT: "Ko ode na reprezentaciju, dabogda mu se ćuna osušila"!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Savo Milošević i zvanično je imenovan za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Dolazak srpskog stručnjaka na klubu "zmajeva" izazvao je oprečne i podeljene reakcije u susedstvu. Jedini navode da Miloševiću treba pružiti šansu, dok drugima ne odgovara jer je Srbin.

Uglavnom su tamošnji mediji ti koji raspiruju mržnju, pa u naslovu u "Dnevnom azavu", verovatno i najuglednijem sarajevskom portalu, Savu definišu kao "golgetera zarobljenog između zločinca i humaniste". Ipak, za divno čudo, komentari na pomenutu vest blaži su od zapaljive konstatacije autora teksta, pa između ostalog piše: "Ne minirajte covjeka. Dajte mu sansu i podrzite ga", "Ma zabole me šta je pričao o Slobodanu, o Draži. Neka se uhvati posla i odvede našu reprezentaciju na sljedeće veliko prvenstvo", "Ja sam skeptican u pogledu njegove statistike kao trenera, ali takođe mu treba pruziti šansu i podržati ga".

S druge strane, portali "klix.ba" i "sportsport.ba" imaju umerenije naslove, ustvari, samo informativno su preneli vest da je imenovan novi selektor, bez etiketiranja. Međutim, u komentarima se mogu naći svakave gadosti i osude na račun rođenog Bjeljinca, pa čak i urnebesne: "Neka sada igraju u Banjaluci", "Ovo nije više moja reprezentacija", "Od danas navijam za Kosovo".

U moru uvreda i psovki "majke četničke", izdvojio se jedan koji poziva na bojkot nacionalnog tima sa krajnje bizarnom kletvom: "Ko ode na reprezentaciju, dabogda mu se ćuna osušila".

/printscreen
SMEHOTRES: Komentar Bosanca

Inače, za one koji ne znaju, termin "ćuna" u tamošnjem slengu predstavlja muški polni organ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading