NE ŽELE SRBINA NA KLUPI: Jasno i glasno poručili legendi Partizana da ne dolazi

Autor:

Sport

27.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod digao glas protiv dovođenja novog selektora Sava Miloševića.

NE ŽELE SRBINA NA KLUPI: Jasno i glasno poručili legendi Partizana da ne dolazi

Foto: Starsport

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana?

Savo Milošević trebalo bi da postane novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Plan je bio da nekadašnjeg fudbalera brojnih klubova, uključujući i Partizan u kojem je bio i trener, Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH izabere jednoglasno na sednici koja je zakazana je za petak.

Međutim, ako je suditi na osnovu ankeke koju je sproveo portal Klix.ba, narod Bosne i Hercegovine ne želi Miloševića za trenera! To je poručilo čak 75 odsto od oko 10.000 anketiranih u trenutku pisanja ovog teksta na pitanje "Da li je Savo Milošević pravi izbor za novog selektora "zmajeva?".

Foto: printscreen/klix.ba

 

Odmah na početku teksta stoji da je Savo Milošević srbijanski fudbalski stručnjak, pa je na novaj način poručeno da ne žele Srbina za selektora. U tekstu stoji da je rodom iz Bijeljine, a u detaljima o Savinoj karijeri dobar deo se tiče Partizana i reprezentacije, što po sebi predstavlja povod za otpor.

Inače, Miloševiću je ovo trebalo da bude prvi selektorski posao u nekom nacionalnom timu. S druge strane, fudbaleri BiH je u njemu video trećeg selektora u kvalifikacijama za EVRO 2024, posle Faruka Hadžibegića i Meha Kodra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Brko

29.09.2023 06:50

Nije 75% gradjana,nego mislimana.

Pera pera

29.09.2023 09:49

Samo gleda kako da naplati svoje ne znanje.Veliko razocarenje

Jmax

29.09.2023 11:18

To pokazuje kakvi su u Sarajevu

MileMile

29.09.2023 11:30

Odmah u prvi plan netrpeljivost i mrznja. Nema veze sto je iz BiH problem je sto je Srbin. Toliko o multi suzivotu u BiH, nemoguca misija.