SAVO MILOŠEVIĆ POSTAJE SELEKTOR: Evo koju reprezentaciju preuzima

Autor:

Sport

27.09.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener ostaje u regionu.

SAVO MILOŠEVIĆ POSTAJE SELEKTOR: Evo koju reprezentaciju preuzima

Foto: Starsport

Savo Milošević postaće novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, prenose sarajevski mediji. On bi na taj način prvi put u svojoj trenerskoj karijeri seo na klupu jednog nacionalnog tima. S druge strane, fudbaleri BiH će tako dobiti trećeg selektora u kvalifikacijama za EVRO 2024, posle Faruka Hadžibegića i Meha Kodra.

Nekadašnjeg fudbalera brojnih klubova, uključujući i Partizan u kojem je bio i trener, trebalo bi da izabere Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH, a sednica sa tom temom zakazana je za petak. Kako se očekuje, Savo bi trebalo da dobije jednoglasnu podršku.

Foto: Tanjug/AP

 

Ako se to desi, fudbaler bi faktički radio u rodnoj zemlji s obzirom na to da je rođen i Bijeljini. Milošević bi na klupi BiH debitovao 13. oktobra na gostovanju Lihtenštajnu. Inače BiH se posle šest odigranih mečeva u kvalifikacijama za EVRO 2024 u Nemačkoj nalazi na začelju kvalifikacione J grupe sa samo šest bodova, koliko ima i Island. S druge strane, na tabeli su uveliko odmakli Portugal sa 18 bodova, Slovačka sa 13 i Luksemburg sa 10, dok je pomenuti Lihtenštajn na začelju bez bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading